Szerintetek jogos hogy anyám elveszi az összes pénzem, annak ellenére hogy már így is átvállaltam a 180 ezres tartozását?
Anyámmal egy fedél alatt élek és egyelőre nincs lehetőségem
külön költözni. A megélhetésre rezsire hivatkozik amikor elveszi az összes pénzem. Hova fordulhatok segítségért? Mert minden családtagom anyám pártját fogja. Jelentsem
fel anyámat? Lehet ilyen esetben mediátorhoz fordulni,
ezt akár a hatóságoktól kérni?
Jártál fejlesztésre az autizmusoddal, vagy egyáltalán diagnosztizálta pszichiáter szakorvos?
Talán egyébként édesapád segítségét kellene kérned. Azt mondod elmész vele síelni, akkor biztos jóban vagytok. Na most 6000 Ft-ért csak megveszi neked ezt a külső nem tudom mit.
Miért nem nála laksz egyébként?
"Jártál fejlesztésre az autizmusoddal, vagy egyáltalán diagnosztizálta pszichiáter szakorvos?"
Jártam fejlesztésre kiskoromban, és diagnosztizálva van, papírom is van róla, több is.
"Talán egyébként édesapád segítségét kellene kérned. Azt mondod elmész vele síelni, akkor biztos jóban vagytok. Na most 6000 Ft-ért csak megveszi neked ezt a külső nem tudom mit.
Miért nem nála laksz egyébként?"
Neki családja gyerekei vannak azért nem lakok vele.
De pénzt biztos nem adna arra a töltőre mert ő is úgy van vele hogy felesleges, pedig az okostelefonok gyorsan merülnek, a huawei g300-amat használom zenehallgatásra.
És? Te is a családja vagy.
Attól, hogy két ember elválik még a gyerekeik megmaradnak. Azzal, hogy új párt választ és ott is lesznek gyermekei még nem érnek kevesebbet az előző kapcsolatból született gyerekek.
Azért én rákérdeznék :)
Meg erre a töltőre is. Biztos ő is hallgat rádiót vagy ilyesmit :)
"Biztos hogy ez a külső akku máshol nem kapható? Esetleg azonnal bemenve a boltba."
Hát jelenleg raktáron van a boltban, de a fizetést csak 5-én kapom meg, és ha aznap már nem lesz akkor ebben a városban nemigen kapom meg máshol sem raktárról, legfeljebb ha felugrok pestre, de azzal meg az a probléma hogy nem találnám meg a boltot mert ismeretlen városba nem tok tájékozódni. A másik meg hogy anyámnak is feltűnne hogy késő este jönnék haza, ugye a vonat nem valami gyors. Kedvezményes vonatjegyre van lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!