Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj, ha nem akarok családot...

Az baj, ha nem akarok családot, hanem egyedül akarom leélni az életemet?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok boldog. Nem kell idegeskedni.
2013. márc. 1. 13:30
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
81%
Ekkora hülyeséget, amit a 24-es írt... Nem a fenét nem, ötezerszer különb barátaim vannak, mint családtagjaim, milliárdszor többet segítettek már nekem. Hagyjuk már ezt az unalmas családmániát, és ne erőltessük a másikra a véleményünket.
2014. szept. 25. 03:21
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

"mert jó haza menni a szeretteimhez,valakihez tartozni,játszani a gyerekeimmel,látni ahogy fejlődnek,este a párommal összebújni. "

Nem vagyunk egyformák.

Engem kirázna a hideg,ha egy gyerekről kellene gondoskodnom.

Egy ágyban sem aludnék,de még egy szobában sem senkivel szívesen,nemhogy összebújva.

Én meg szeretek csendre hazajönni,úgy,hogy senki nincs rajtam kívül itthon.Akkor érzem magam szabadnak.

Az,hogy valakihez hozzá legyek kötve,hogy ide menjünk,oda menjünk,na az nekem totál nem hiányzik,mert otthonülős vagyok,de ha valahová menni akarok,akkor majd oda megyek,ahová én akarok,és nem egy másik személy.

2017. okt. 3. 04:03
 33/33 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek, a 32 es válaszolóval!
2020. jún. 30. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!