Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj, ha nem akarok családot...

Az baj, ha nem akarok családot, hanem egyedül akarom leélni az életemet?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok boldog. Nem kell idegeskedni.
2013. márc. 1. 13:30
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
0%
Kedves kérdező!Nem baj az hisz nem vagyunk egyformák, de tudod egyedül leélni az életedet ? amíg fiatal vagy van munkád haverok addig jó hisz addig buli az élet.de ha már dolgozok legyen kiért hisz a bulis élet nem tart örökké vannak értékes dolgai is annak ha nem egyedül élsz egy család rengeteg szeretettel gondoskodással és persze idegeskedéssel jár.de értelemmel tölti el a mindennapokat!van kiért tenned küzdened.igen magadért is de egy idő után mikor már megvan mindened a nyugodt élethez nem találod benne a boldogságod.Én személy szerint (nő vagyok) ha nem lehetne gyermekem nem találnám értelmét életemnek család a legfontosabb.gondolj bele ha a szüleid is így gondolták volna most te sem lennél.de te érzed számodra mi a jó.remélem boldog életed lesz egyedül vagy családdal:)
2013. márc. 1. 14:26
 12/33 anonim ***** válasza:
Én is így érzek, és nem is erőltetek zemmit, párkapocsolatot sem, csak azért, hogy na legyen. Mert mindenkinek van. Amúgy egy barátnőm most szak
2013. márc. 1. 14:43
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

"nem kötözködésképpen kérdezem,csak tényleg érdekel,hogy:miért akarjátok egyedül leélni az életeteket?"

Erre egy válasz van: mert így tetszik neki. Én is egyedül élek, mert ezt szeretem. Akinek más válasza van erre, az már nem jó. (Pl. mert nincs normális férfi/nő, stb.)

Te miért nem akarsz egyedül élni?

2013. márc. 1. 14:48
 14/33 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nagyon megfelel az egyedül élés. Szabad vagyok, kötöttségek nélkül. Oda megyek, ahova akarok, senki nem kéri számon, hogy mikor jövök, azzal találkozom, akivel akarok, azt eszem és iszom, ami jólesik. A fizetésem meg pont elég arra, amire kell.
2013. márc. 1. 15:26
 15/33 anonim ***** válasza:
85%
Én egy dolog miatt voltam egyedül sokáig: Nem találtam olyan férfit aki mellett el tudtam volna képzelni magam. Végül sikerült, nem tökéles, mert senki nem az, de nekem pont megfelel. Nem tudom mennyire jó vagy rossz tulajdonság, de én mindig tovább álltam, ha valami problémát felfedeztem. Nem akartam semmiben behódolni senkinek, vagy feladni az elveimet valakiért. Egyedül boldogabb lehet az ember, mint párkapcsolatban amikor egy hétből 1 nap "tökéletes" a másik hatot végig üvöltik,
2013. márc. 1. 15:58
 16/33 anonim ***** válasza:
64%

"te miért nem akarsz egyedül élni?"

erre rengeteg válaszom van:

mert jó haza menni a szeretteimhez,valakihez tartozni,játszani a gyerekeimmel,látni ahogy fejlődnek,este a párommal összebújni.

egy ideig tényleg jó egyedül,mert rengeteg előnye is van,dehogy örökre..? abba én belepusztulnék

2013. márc. 1. 16:18
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyedül élek és ez nekem tökéletes. Az okokról könyvet tudnék írni, a lényeg annyi, hogy ha valaki egyedül akar élni, annak bizony oka van.
2013. márc. 1. 17:13
 18/33 anonim ***** válasza:
85%
én is egyedül akarok élni. ne szóljon senki bele, hogy mikor takaritok, vagy miért nem mosogattam el. és a dolgaim ott vannak ahová én teszem őket :) 32/n
2013. márc. 1. 18:53
 19/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A mamám pédául azt mondja, soha nem házasodjak meg, ha le is kötöm magam valaki mellett majd. Egyébként 21 éves leszek, és fiú vagyok. Én nem hiszem, hogy valaha is találok olyan nőt, akivel le tudnám éni az életemet. Épp ez a baj a fiatalokkal. Pár évnyi, vagy sokszoir hónapnyi járás után már házasság, aztán 1-2 év múlva ott a vége... Nah minegy eltértem kicsit a témától. Szóval én már sokszor csalódtam lányokban, legutóbb például mondhatni a számomra tökéletes nő miatt estem pofára. Jó kis alvás nélküli éjszaka volt... Lehet, most sokan elítéltek majd, de én a gyerekekért se vagyok oda. Kijövök a gyerekekkel, de én inkább gyerek nélkül szeretnék élni. Én ismerek több olyan embert is, akik már 30 körül vannak, és mégis egyedül. Egy srác 28 éves, de ő azt mondta, hogy neki jó úgy, hogy otthon lakik, néha van bnője stb... Meg nekem vannak állataim is. Jó persze, nem ugyanaz, mint egy család. Egyébként én nagyon nem vagyok bulizós, csavargós típus.
2013. márc. 1. 21:02
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem teljesen megfelel az egyedüllét, s egyre inkább érzem azt, hogy így érzem magam jól, ha minimális a kapcsolatteremtés másokkal, s naponta magamra jut legalább 2-3 óra, amit egyedül tölthetek. Persze vannak fizikai szükségleteim, de ennél kimerül.

Ennek a hátulütője, hogy ha külsőleg "kompatibilis" vagy a társadalom elvárásaival szemben, akkor csak néznek rád furcsán, meg értetlenkednek. Ha meg fiú vagy, akkor meg egy idő után mehet a susmus, hogy esetleg "más" vizeken evezel....

2013. márc. 1. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!