Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beperelhet az anyám szülőtartá...

Beperelhet az anyám szülőtartásért?

Figyelt kérdés
Eddig együtt laktam vele, a nevelőapámmal és a féltestvéreimmel. Mostanra nagyon elegem lett belőlük, ezért elköltözök néhány barátnőmmel közös albérletbe. Eddig hazaadtam minden pénzemet, de a költözés után nem érzem jogosnak, hogy továbbra is pénzt akarnak tőlem. Nem keresek annyit, hogy nekik is adni tudjak és már nem is akarok nekik semmit adni. Anyám most azzal fenyegetőzik, hogy beperel szülőtartásért.
2013. márc. 1. 09:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

Öccsém,ilyen nyomorék szülőket... Szánalom azért gyereket vállalni,hogy aztán majd pénzügyileg le lehessen őket húzni,pedig ahogy látom(környezetemben is) van jó pár ilyen eset.

Nagyon sajnállak,kedves kérdező,de gyanítom,hogy ez csak üres fenyegetés,ha meg komolyan gondolja,valószínűleg az lesz,amit már előttem írtak is és jóanyádat körberöhögik!

2013. márc. 1. 15:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont. Egy szülő dolga az hogy segítse a gyerekét, nem az hogy lehúzza anyagilag.
2013. márc. 1. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!