Ez valamilyen betegség lehet Édesanyámnál?
Együtt élünk,Én a párom és a kislányunk!Nem hagyhatom magára mert sem a lakást sem saját magát nem tudná fenn tartani!
11 éves a lányom,ha szolok valamiért a gyermekemnek,Anyám elismétli ugyan azt szó szerint amit én mondtam!Ezek apróságok ugyan de bosszantóak.
Viszont most történt egy olyan dolog,hogy belépett a párom facebook-jára és a nevében egy japán,vagy koreai nőnek ocsmányságokat írogatott!Előzményekben vissza néztük,mert azt gondoltuk hogy feltörték esetleg,de nem abban az időben,pontosan 10:45-kor csak Anyám volt otthon!Vajon mért csinálja ezt?Betegség lehet?Milyen Anya az aki bekever ilyen szinten a lánya életében!Most letiltottam hogy elmentse a gép a jelszavakat,illetve meg is változtattuk a jelszavainkat!Hozzá tartozik,nagyon nagy szerelem a miénk,jól élünk,decemberben kérte meg a párom a kezemet,a gyerekemet úgy szereti mintha a sajátja volna!
Mért csinálhat Anyám ilyet?
Gondolom eddig hármasban éltetek anyukáddal.
Szembesítsd ezzel. Nem indul túl jól ez az együttélősdi.
2 dolog lehet:
1 tényleg kezd valami baja lenni orvosilag...
2 féltékeny, hogy mostmár nem Ő van neked, hanem az élet rendje szerint saját családi életet élsz, amibe nem mindig tartozik bele ő.
(tulajdonképpen akármelyik lesz, pokollá is válhat az életed, csak az egyikről nem tehet, a másikról viszont kőkeményen!)
Ha féltékenységből csinálja ezeket anyád, akkor is orvosi eset.
Nem lehetne tőle valahogy külön válnotok?Hosszabb távon ez teljesen elviselhetetlen lesz.
Irigység, menopauza, kapuzárási pánik.
Egyszerűen látja, hogy "nincs rá szükséged". Valószínűleg sokáig függtél tőle, akár anyagilag, akár érzelmileg. Ekkor hasznosnak érezhette magát.
Mindenképpen ülj le vele kettesben beszélni. Ne hagyd hogy kitérjen a válasz elől, ígértesd meg vele a breszélgetés elején, hogy végighallgat, és őszintén válaszol.
Ajánlott olvasmány: Susan Foward: Mérgező szülők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!