Mit kellett volna reagálnom, jó hogy visszautasítottam? És Neki miért akar bemutatni?
barátommal 1,5hónapja járunk, a közeljövőben akarjuk egymást itthon bemutatni, és mesélte, hogy a tesójának lesz szülinapja, és átmegy a rokonság, és akkor is van-e kedvem átmenni, mert szívesen látnak. Erre mondtam, hogy nem, 1,5 hónap után nem állítok be csak úgy ismeretlenül egy szülinapi összejövetelre. Ti is visszautasítottátok volna, vagy elfogadtátok volna?
A másik kérdés: Van egy régi lány ismerőse, (SOSEM JÁRTAK!!) a csajszinak is van kapcsolata, szóval csupán jó barátok. És mondta, hogy Neki is szeretne bemutatni, de miért olyan fontos ez? Kezdek félni.
Én elmennék és nem lennék elutasító és nem gyártanék különféle elméletet. Szülinap kapcsán max. megkérném, h előtte vmikor ugorjunk fel egy órára bemutatkozni.
Az, h be akar mutatni minden számára fontos embernek, az azt jelenti, h fontos vagy neki. Gondolj bele az ő helyébe most mit éreznél, ha téged utasított volna így vissza. Valószínű azt, hogy számodra ez nem fontos és nem érdekel téged a családja/barátai. Nekem nagyon rosszul esne, ha a helyében lennék és valszeg elgondolkodnék rajta, h többet várok el ettől a kapcsolattól, mint kéne.
Kérdező, túlkombinálod... a szülinap szerintem pont ideális alkalom a bemutatásra, mert ott együtt van a család... és nyilván egyeztette a családtagokkal is, ha egyszer "szívesen látNAK"... így nem kell külön végigjárni a szülőket, testvért, nagyszülőket...
"a csajszinak is van kapcsolata, szóval csupán jó barátok. És mondta, hogy Neki is szeretne bemutatni, de miért olyan fontos ez? Kezdek félni." - érdekes, én akkor félnék, ha nem akarna bemutatni... nyilván meg akarja előzni, hogy magadban kombinálgass ökörségeken, ahelyett, hogy megismernétek egymást és beszélgetnétek...
köszi mindenkinek :)
Nos egy gyors statisztika:
elemezve a válaszokat:
4ember nem ment volna el a szülinapra, 7viszont igen, a többi választ, amiből nem derült, tartózkodónak ítéltem:)
Köszönöm mindenkinek :)
Én elmentem (16 évesen, 6 éve mutatott be így a családjának hogy eljegyzési buli volt a nővérénél). Nagyon örültem hogy meghív, elmentem, jól éreztem magam. Butaság hogy akkor "mindenki veled foglalkozik" és nem a szülinapossal. Gondolom normális felnőttek, mosolyogva meséld el hogy hogy találkoztatok, és mindenki boldog lesz.
A barátnőtől való félelmedet meg mondd el neki, biztos megnyugtat hogy nincs okod aggódni, nem véletlenül jó barátok.
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!