Kiakadnátok, csalódnátok, ha a párotok meg szeretné műttetni magát?
Talán. Attól függ, miről van szó.
Én is szeretném megműttetni magam, mert már tizenévesen lógtak a melleim, és túl nagyok. Akadályoznak mozgásban, öltözködésben, alvásban, gyerekcipelésben. Emiatt göbre a hátam, ezért fáj a derekam. Szóval E/F-es mellből jó lenne B-s.
Mellimplantátumon én is gondolkozom.
Kamaszkoromban nagyon "erős csontú" voltam. Egyszer csak nekiálltam rohamtempóban fogyni, hiába ettem.
A hülye háziorvos, ahelyett, hogy kivizsgáltatott volna, rám égette, hogy evési zavarom van, és pszihológushoz küldött.
A pszihológusnak meg feltűnt, hogy folyamatosan éhes vagyok és eszek.
Olyan durva bélféreg-populáció lakott bennem, hogy szinte élve felfaltak.
170cm-70kg ról lefogytam48 kilóra.
Azóta 60 kilón vagyok, lett egy gyerekem. A hirtelen, erős fogyás és a szoptatás együttesen olyan vizslafüleket csinált, hogy undorító.
Ha lenne rá keret tetetnék bele szilikont. Nem túl nagyot, olyan kis tenyérbeillőt.
Elég baj, ha egy nőnek emiatt vannak önértékelési zavarai. Rákölt 1,5 milliót, hogy szebb legyen, és pár év múlva kezdheti előröl. A mellplasztika nem egész életre szól.
Csak nagyon indokolt esetben tudom elfogadni.
Aggódnék érte, ez a megfelelő szó.
#11-hez hasonlóan nekem is eszembe jutott a nemváltoztatás. No akkor nagyon aggódnék és sajnálnám is, az egy rohadt hosszú folyamat, mindenféle problémákkal... Csalódni nem csalódnék, utána lenne egy barátnőm mellekkel, legjobb. Kissé mellcentrikus vagyok, tudom :)
Najó nem, műtéttel nem kéne. Nem is érteném, miért akarna műtétet, teljesen jól néz ki az én ízlésem szerint :) Komoly ok nélkül műteni az eléggé rossz ötlet, veszélyek, költségek, miegymás... Ha valakinek az életminőségét javítja egy nem különösen veszélyes műtét, akkor megértem s eszembe se jutna butának tartani egy nőt egy mellműtét miatt... Csak betegnek, ha D kosárból csináltat H-t vagy K-t vagy tudomisén.
Műtéttől függ... ha egy betegség indokolta műtétről van szó, akkor nyilván nem. Ide sorolva az olyan plasztikai műtéteket is persze, ami mondjuk valamilyen betegség, baleset, veleszületett probléma miatt vált szükségessé...
Mondjuk a divatos mellplasztikáról szólva: ha egy nőnek mondjuk 3 gyerek után olyan nagy és megereszkedett lett a melle, ami már gerincproblémákat okozhat hosszabb távon, azt nyilván meg kell műteni, orvosilag indokolt. Ha viszont azért operáltatná a semmiféle eü panaszt nem okozó mellét, mert úgymond "jót tesz a karrierjének", akkor leakadnék mint a biciklilánc, és erősen elgondolkodnék a kapcsolat jövőjéről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!