Szeretnék érdeklődeni hogy mi a teendő gyerektartás ügyében?
Figyelt kérdés
Mi a kehetőség olyankor vagy mit lehet tenni ha az apa nem válalja a kicsit és én elinditottam a pert de közben az apuka felmondott a munkahelyén és külföldre ment?2013. febr. 27. 20:12
1/15 anonim válasza:
Nem ismerte el az apaságot?
Hát ez szívás.
Majd a bíróságon elmondják.
Kit adtál meg apának a kórházban?
2/15 A kérdező kommentje:
senkit sem mivel nincs apasági szülés elött lelépett mert neki más kell...
2013. febr. 27. 20:15
3/15 anonim válasza:
Ha nem hivatalosan van külföldön,akkor gyakorlatilag esélytelen.
4/15 anonim válasza:
Különösen, hogy el sem ismerte az apaságot. A gyerektartási pert még korán indítottad el, először el kell ismertetni az apaságot, de ha külföldön van az illető, és nem tudod, hogy hol akkor az elég nehéz lesz.
5/15 anonim válasza:
Elmeletileg ilyenkor az utolso hivatalos lakhelye szerinti cimre megy az idezes, amit hiaba nem vesz at, kezbesitettnek tekintenek. Ha nem jelenik meg a targyalason, akar korozest is adhatnak ki ellene.
6/15 A kérdező kommentje:
értem...köszönöm a segítséget.
2013. febr. 27. 20:30
7/15 anonim válasza:
Ez egy kicsit homályos. Évekig életetek együtt, megbeszéltétek, hogy minden ok, egy gyerekhez, TE megszülted a párod meg lelépett? Itt valami hiányzik a történetből.
8/15 A kérdező kommentje:
igy van mert már nem volt szerelmes más kelett neki akivel már együtt is él és akkor is találkozgatott vele még velem volt...
2013. febr. 27. 20:57
9/15 anonim válasza:
Először pert kell indítanod az apaság megállapítása iránt.
10/15 A kérdező kommentje:
folyamatban .... csak igy h külföldre ment nem tudom lesz e belőlle valami
2013. febr. 27. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!