Elítéltek egy olyan kapcsolatot ahol a féri dupla annyi idős, mint a nő?
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 20:47
11/21 anonim válasza:
Nem ítélem el,de én nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba. Lehet azért mert apukám 21évvel idősebb tőlem. Kicsit fúra lenne őket bemutatni egymásnak. Nekem már a 10 év is sok,de a szerelem tényleg nagy úr.
12/21 anonim válasza:
ez még semmi... osztálytársam 16éves és 52éves hozzá képest papával él együtt...:S már 2éve együtt vannak lassan:S
13/21 anonim válasza:
20 éves csajnak apakomplexusa van, a fickó meg kiélvezi hogy 20 éves csajszival lehet...
elítélem!!!
14/21 anonim válasza:
Na szép is lenne, ha én elítélném, nekem is volt ilyen kapcsolatom :) Én 16 voltam, a pasi 32 :) És 3 évig együtt voltunk. Semmi kihasználás meg ilyesmi, nagyon jól megvoltunk (mondjuk ő amolyan igazi gyermeklelkű hapsi a mai napig).
15/21 anonim válasza:
Nem itelem el, 4 eve vagyok egyutt 16 evvel idosebb parommal. En vagyok 24, o pedig 40. Van egy kisbabank is, boldogan eldegelunk. Probalkoztam parszor fiatal fiukkal elotte, de sosem lattam benne semmi izgalmasat. Lehet, hogy nem csak en vagyok igy vele, hogy nem tudnek fiatal mellett megmaradni. Vihognak, idegesitoek, radtelepszenek, nincs bennuk semmi tisztelet a nok irant. En igy latom.
16/21 anonim válasza:
Volt ilyen kapcsolatom. 25 évesen 40 éves férfival, max 1 évig bírtuk egymás mellett. Nagy szerelem volt, de más életfelfogás, célok. Ő akkor már vagy 15 éve teljesen egyedül lakott, nem tudta feladni a megszokott kényelmes életét. És én is nehezen alkalmazkodom. Nagyon nehéz volt meghoznom a döntést, de elküldtem. Az eszemmel tudom, hogy jól tettem, az érzelmek meg majd elmúlnak, 2 év után már egyre ritkábban jut eszembe :)
17/21 anonim válasza:
Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:11
ez miért lett lepontozva? ez is egy vélemény...
nekem is ez a véleményem, elítélem, lehet vaskalapos vagyok, de sok az a 20 év...
18/21 A kérdező kommentje:
nem én pontoztam le, én kiváncsi vagyok mindenkinek a véleményére. attól h vki mást mond, még nem biztos hogy rossza a válasz. mert itt amugy nincs is rossz és jó válasz. embere válogatja..
2009. szept. 11. 11:34
19/21 anonim válasza:
A közvetlen közelemben van két olyan házasság, ahol több, mint 20 évvel idősebb a férj. Az egyik 25 éve tart, a férj most nagyon beteg és az asszony úgy küzd érte, mint egy tigris. A másik házasság több, mint 30 éve tart és boldogok.
20/21 anonim válasza:
Apu es Anyu kozt 15 ev van, 30 eve elnek boldog hazassagban. Koztem es a parom kozott 16 ev van, szinten remekul megvagyunk evek ota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!