Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéltek egy olyan kapcsolato...

Elítéltek egy olyan kapcsolatot ahol a féri dupla annyi idős, mint a nő?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 20:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem ítélem el a kapcsolatot, ha tényleg szerelem van mögötte. De ha csak a nő azért van az öreg pasival, mert tele van pénzzel, na az undorító! Van egy ilyen ismerősöm! Gusztustalan.
2009. szept. 10. 20:52
 2/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem feltétlen ítélem el,de évek múlva komoly gondok lehetnek a nagy korkülönbségből.A nő még fiatal,de a férj már öreg.
2009. szept. 10. 21:10
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Az attól is függ, hogy a nő hány éves!

Mert ha mondjuk 18, a pasija meg 36, akkor semmi gond. De ha a nő mondjuk 45, a férfi pedig 90...

Amúgy meg csatlakozom az első válaszolóhoz: ha érzelmek vannak, akkor ok, de aki arra vár, hogy mikor patkol már el mellőle a férje, hogy élvezhesse az örökséget, hát, az egy trágyadomb a szememben!

2009. szept. 10. 21:17
 4/21 A kérdező kommentje:
20/N-40/F
2009. szept. 10. 21:20
 5/21 anonim ***** válasza:
56%

apakomplexus!!! 22/N

Csak később lesznek gondok, pasi 60 te "csak 40". Te tudod...

2009. szept. 10. 21:27
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán nem ítélem el! S manapság már nem is számít olyan nagy csodának, ha a férfi jóval idősebb! Hiszen egy húszonéves csaj mit tud kezdeni a közel annyi idős barátjával? A mostani srácokat csak a buli, a kocsi+a csajok éltetik! Tisztelet a kivételnek! Ilyen is van persze, de manapság nagyon ritka!

Én 22vagyok, a párom 37, első babánkat várjuk, s nagyon boldogok vagyunk! A barátnőim meg sorra panaszkodnak, hogy a párjuk enm foglalkozik velük, meret csak kocsikáznak+bulizgatnak! S egyre inkább azt veszem észre az ismerőseim körében, hogy a húszonegy-két éves csajnak harmincegy-két éves párja van! Addigra már megérnek! :)

2009. szept. 10. 21:28
 7/21 A kérdező kommentje:
nem rólam van szó egyébként, de ez végülis lényegtelen egy anonim oldalon. azt tuti hogy házasság meg ilyenek nem lesz ebből a kapcsolatbol. ez olyasféle kis kalandnak számit:)
2009. szept. 10. 21:31
 8/21 anonim válasza:
100%
Abszolút nem itélem el.A párom 47 én 31 vagyok,és azt sajnálom,hogy az életem során nem kezdtem mindig ennyivel idősebb pasival.Nagyon jól megértjük egymást.
2009. szept. 10. 21:34
 9/21 anonim ***** válasza:
60%
Én próbáltam. Az elején szép és jó, nem zavart a tizenkét év. Pár év múlva a párom hirtelen öregedni kezdett és meg beijedtem: nem ilyen "lovat akartam"...
2009. szept. 10. 21:36
 10/21 anonim ***** válasza:
90%

Figyusz, most vagyok 40/l

20 évesen volt egy 40 éves barátom 5 honapig, nagy szerelem, minden, egyszer szt mondta menjek hozzá, na akkor gondolkodtam el, hogy mi si van ?!!! Nemet mondtam, ha nem kérdi meg elvagyunk több ideig is, de akkor még nem szerettem volna lekötni magam, ja és képzeld eltelet ( ja azota nem is találkoztunk ) jo sok év most kaptam emailt meghalt:( hát gondolhatod !!!

Viszatérve a kérdésre : sosem itélném el, a szerelem nagy ur, csak mérlegelni kellene dolgokat !!!

2009. szept. 10. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!