Elítéltek egy olyan kapcsolatot ahol a féri dupla annyi idős, mint a nő?
Az attól is függ, hogy a nő hány éves!
Mert ha mondjuk 18, a pasija meg 36, akkor semmi gond. De ha a nő mondjuk 45, a férfi pedig 90...
Amúgy meg csatlakozom az első válaszolóhoz: ha érzelmek vannak, akkor ok, de aki arra vár, hogy mikor patkol már el mellőle a férje, hogy élvezhesse az örökséget, hát, az egy trágyadomb a szememben!
apakomplexus!!! 22/N
Csak később lesznek gondok, pasi 60 te "csak 40". Te tudod...
Egyáltalán nem ítélem el! S manapság már nem is számít olyan nagy csodának, ha a férfi jóval idősebb! Hiszen egy húszonéves csaj mit tud kezdeni a közel annyi idős barátjával? A mostani srácokat csak a buli, a kocsi+a csajok éltetik! Tisztelet a kivételnek! Ilyen is van persze, de manapság nagyon ritka!
Én 22vagyok, a párom 37, első babánkat várjuk, s nagyon boldogok vagyunk! A barátnőim meg sorra panaszkodnak, hogy a párjuk enm foglalkozik velük, meret csak kocsikáznak+bulizgatnak! S egyre inkább azt veszem észre az ismerőseim körében, hogy a húszonegy-két éves csajnak harmincegy-két éves párja van! Addigra már megérnek! :)
Figyusz, most vagyok 40/l
20 évesen volt egy 40 éves barátom 5 honapig, nagy szerelem, minden, egyszer szt mondta menjek hozzá, na akkor gondolkodtam el, hogy mi si van ?!!! Nemet mondtam, ha nem kérdi meg elvagyunk több ideig is, de akkor még nem szerettem volna lekötni magam, ja és képzeld eltelet ( ja azota nem is találkoztunk ) jo sok év most kaptam emailt meghalt:( hát gondolhatod !!!
Viszatérve a kérdésre : sosem itélném el, a szerelem nagy ur, csak mérlegelni kellene dolgokat !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!