Szerintetek mit csináljak a szüleimmel ha nem akarnak elengedni?
Ha a szüleidnek ennyire problémás a vállalkozásuk. Sőt, át akarják hárítani rád a következő próbálkozásaikat, akkor mégis, miből tagadhatnának ki?Gondolom, a házat is azért akarják neked ajándékozni, mert így egy esetleges végrehajtásból kivonnák.
Indulj neki a világnak. Azért igyekezz kissé önállósodni a barátod mellől, mert egy kapcsolat bármikor megszakadhat.
A férjem egy éve ment ki Németországba dolgozni, tehát egy éve. NEm tudott szinte semmit németül. MA már mindent megért és el tud intézni. Én 8. hónapja vagyok kint vele, szintén 0 nyelvtudással jöttem ki és ma már azért sok mindent megértek és megétretem magam. Sőt dolgoztam is és ott sem volt probléma. Most várjuk az első babánkat, utt járok orvoshoz is.
Itt sincs kolbászból a kerítés, itt is kemémnyen meg kell dolgozni mindenért. De jobban megfizetik a munkádat. De inden kezdet nehéz. HA csak elindultok a nagyvilágba nem értek el vele semmit és előtt utóbb otthon fogtok kikötni. A legjobb lenne ha a párod (ha gagyogja egy kicsit a németet) ki tudna menni egy céghez, ami nagyban egkönnyítí elkezdeni a kicti életet. Elintézi a papírokat, szállást ad és aztán Te is követnéd 2, 3 hónap mulva, amikor már Ő biztosabb helyen van és onnantól már könnyebb lenne saját albérletbe menni (ami többszöröse az otthoninak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!