Beszélnétek a másik szülőpárral meleg fiúk esetén? Lehet rájuk hatásom?
19
Szerintem is olyat írsz amihez nem értesz. Az hogy valaki meleg nem a szülők hibája. Senkinek sem a hibája. Az egyik tesóm is meleg, ugyanazt a nevelést kaptuk, teljesen normális szüleink vannak, szerintem csodálatosan neveltek, nem volt semmi lelki terror, vagy fogalmam sincs mire gondolsz. Ő meleg lett. A másik tesóm a igen csak rajong a női nemért. Pedig ugyanazt a nevelést kapta. Semmi köze ahhoz, ki milyen közegben nő fel.
Kérdező
Én nem avatkoznék bele. Nálunk is hasonló az eset. Szüleim elfogadták, tesóm párjának a szülei nem. Beszélnek néha, de ez már csak olyan látszat, felszínes kapcsolat. Mindkét félben ott a tüske. A szülők nem "bocsátnak meg" neki, a fiú nem érti mitől változott meg a szemükbe. Szerintem ő például nem örülne, ha anyukánknak lenne egy ilyen húzása. Még ha a legnagyobb jó szándékkal is :)
Idővel majd ők fogják felkeresni a fiút.
Ahogy nő a gyerek egyre inkább lesz neki szüksége a szülőkre,és egyre nagyobb szüksége lesz a szülőknek a gyerekre.
Most még csak 21 éves,de ha majd 31 vagy 41 lesz,majd a szülők,akik addigra már elmúltak 60 évesek rájönnek,hogy elment mellettük az élet és kizárták a saját gyereküket az életükből,de akkor már késő lesz.....
De vannak,akikbe semmi szülői érzés nem szorult,lehet jó így nekik.Én tuti a hátam közepére nem kívánnék ilyen embereket.
Én biztos,hogy nem tudnám elfogadni,ha 10-20 év múlva kopognának be hozzám....
Az ember nem felejt.....
És az,hogy vki már idős nem indok arra,hogy ne azt nézd,hogy mit tett az életében....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!