Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy senki ne...

Mit tegyek, hogy senki ne szóljon bele az életembe, döntéseimbe?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek hormonproblémái vannak ami miatt nem tud lefogyni (de amúgy nem vészes, vannak tőle ezerszer nagyobb emberek, és gyönyörű arca van. Nem sok vékony lány rohangál ilyen fejjel) nagyon önbizalom hiányos és visszahúzódó, gyakran megkérdezi, hogy mi az oka annak, hogy vele vagyok és fél, hogy elhagyom egy csinosabb lányért. Az ismerőseim is meg szokták kérdezni tőlem a háta mögött, hogy miért pont ő meg hogy mennyire nem illik hozzám, csinosabbat érdemlek stb. Régen elküldtem őket a búsba, mostanában nem reagálok rá de még mindig ezt hallgatom. Nekem ő a világ legszebb lánya, soha nem fogom elhagyni, sőt feleségül is veszem. Ilyen aranyos, kedves emberrel nem találkoztam soha. Aki ismeri tényleg csak jót tudnak róla mondani, nincsenek is ellenségei, mégis amikor tettem egy olyan megjegyzést még nyáron, hogy megkérem majd a kezét (amit egyébként nyárra tervezek, tudom is, hogy mikorra) volt olyan ember aki furcsán nézett és később próbált lebeszélni róla, mostanában nem is mondok semmit a kettőnk életéről de így is gyakran hallgatom a gonoszkodást. Nem tudom megérteni, hogy mások miért szólnak bele a terveimbe és miért akarnak lebeszélni, amikor tudják, hogy boldog vagyok. Nem szoktam reagálni rájuk de valahol zavarnak ezek a dolgok. Mit tegyek?

27/F

2013. febr. 26. 19:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

az az uresfeju hisztis liba akivel most van az ilyen belepofrazo, mert jol nez ki, az husz ev mulva csunya es oreg lesz (es lehet hogy ketszer olyan dagadt), de ugyanolyan hazsartos sarkany marad.

A te baratnod meg kedves, jo ember, es ez hosszu tavon sokkal fontosabb, a szepseg mulando, 40 ev folott mar sehol sincs... az eletbol meg van meg hatra jopar evtized

2013. okt. 28. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!