Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Volt már valaki...

Férfitársaim! Volt már valaki hasonló helyzetben? Tökéletes a barátnőm, csak kicsi a melle. Nagyon szégyenlem magam, hogyan verjem ezt ki a fejemből?

Figyelt kérdés

Két hónapja járok egy nővel, ő 28 éves, én 32. Egy dolgot kivéve csak jót tudok róla mondani: nagyon csinos, széparcú, igényes, stílusos. Aztán kedves, aranyos, mosolygós, vicces és ráadásul még okos is, amolyan két lábbal a földön álló típus, mérnök, felelősségteljes munkája van. Komolyan mondom, hogy mindig is egy ilyen nőre vágytam...de, sajnos ott van az a de. Nem azt mondom, hogy a nagymellű nők a zsánereim, de neki sajnos nagyon kicsi van. Szegénykém, ha hallaná...neki ezt nem mutatom ki és amúgy nagyon jó vele a szex is, csak hát ha megfogom a mellét az mégsem olyan.

Kérlek adjatok tanácsot, hogy hogyan verjem ki a fejemből ezt a mániámat? Volt már valaki hasonló helyzetben, akár bármi más miatt is?

Köszi.

32/f

2013. febr. 26. 13:40
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
90%

Kérdezõ én a barátnõd helyében repitenélek, ezt tapasztalatból mondom. Igaz én nõ vagyok. Nekem aki már a férjem azzal kezdte, hogy milyen kicsik a szemeim, a szép hullámos hajamat azt kérdezte, hogy miért nem simitattom ki stb. Tehát nem voltam neki a megfelelõ, mivel nem ugy fogadott el,ahogyan vagyok. Mára teljesen komplexust akar okozni nekem és tudod miért, mert pontosan õ nem elégedett magával.

Nagyon sajnálom, hogy amikor kritizált akkor nem repitettem, a mai eszemmel nem lennék a felesége, remélem a barátnõd okosabb lesz nálam.

2013. febr. 26. 15:05
 32/51 anonim ***** válasza:
87%

Alapvetően nem a barátnőd mellével van problémád, hanem azzal, hogy valamiért kényszeresen a hibát keresed, arra koncentrálsz. Mikor találsz egyet is, akkor kétségbe esel, hogy hiba van és innentől kezdve rágörcsölsz, hogy "már megint" nem tökéletes, Úristen mi lesz most. Tedd fel a kérdést magadban: Mitől félsz? Miért pont azt az egy hibát nagyítod fel ennyire? Ha az orra lenne nagy az is így zavarna?

Én nem ítéllek el, mert én úgy érzem teljesen más dolog van a háttérben, egy kényszeres félelem, ami miatt nem engeded meg magadnak, hogy szeresd úgy ahogy van, ezért magadnak keresed a hibát benne.

De lehet tévedek. Mi a probléma konkrétan? A kis mellek érintése, látványa zavar? Vagy csak a tudat? A nőiességében látod emiatt a csorbát? Ez kihathat a Te férfiasság tudatodra is, és ez is okozhatja a blokkot.

2013. febr. 26. 15:36
 33/51 anonim ***** válasza:
92%
Van egy olyan mondás, hogy nem azért szeretlek, mert szép vagy, hanem azért vagy szép, mert szeretlek. Az én párom nem egy tipikus szépfiú mégis Őt látom a legszebbnek, legtökéletesebbnek. Számomra minden úgy jó rajta, ahogy van, mert szeretem. Abszolút nem olyan mint az "ideálom", mégsem zavart ez sose. A szerelem felülír mindent....Párt nem úgy választunk, mint pl. házat, kocsit, hogy nekem ilyen és ilyen paraméterek kellenek... Ha ő lenne az igazi, azt mondanád: nem szeretem a kis melleket általában de az ő pici mellei mégis csodálatosak, mert hozzá tartoznak, és gyönyörűnek látnád őket. Azt mondod, mindig ilyen nőre vágytál? Biztos??? Ha ő lenne az igazi tökéletesnek látnád. Persze én nő vagyok, lehet, Ti férfiak máshogy gondolkodtok. Ha tényleg komolyan gondolod vele, vigyázz, nehogy jöjjön a barátnőd életébe valaki, akinek úgy jó, ahogy van. Akinek nem jelent problémát a kis mell. Persze, lehet akkor már neked sem jelent majd problémát, de már késő lesz. És meg fogod érteni, amit a "tökéletességről" írtam.
2013. febr. 26. 15:37
 34/51 anonim ***** válasza:
82%

Remélem rájön, hogy kicsi a farkad és kihajít!

Bocs, de ezt váltottad ki belőlem.

2013. febr. 26. 15:40
 35/51 anonim ***** válasza:
37%
Hihetetlenek vagytok, vetítsétek ki szerencsétlenre az összes csalódásotokat...
2013. febr. 26. 16:25
 36/51 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem szakits vele, a leirasod alapjan o jobbat erdemel nalad .....
2013. febr. 26. 16:37
 37/51 anonim ***** válasza:
82%

Csak egy kérdés. Barátnőt kerestél magad mellé, akinek van melle vagy melleket, amikhez grátisz valami nőféle is tartozik?

Nem attól lesz valaki nő, hogy nőtt két dinnye a mellkasára. ..

Szerintem nem érdemel meg téged a barátnőd. Jól mondták, nincs olyan, hogy szeretem, de.. Vagy szereted úgy, ahogy van, vagy add meg neki az esélyt, hogy más szeresse úgy, ahogy van.

2013. febr. 26. 16:49
 38/51 anonim ***** válasza:
59%
Túlzás volt így nekiugrani. Túldimenzionáljátok a "járás" fogalmát. Még csak gusztálgatja a nőt nem fogadott neki örök hűséget. Ha mindenki alaposan átgondolná a SAJÁT MAGA által felállított szempontok szerint, hogy kivel akar hosszan tartó kapcsolatok, akkor nem lenne ennyi válás és csonka családban felnőtt gyerek. Én is találkoztam több hölggyel és csak az egyiknek adtam gyűrűt. Az előzőeket, pedig nem csalódásnak értékeltem, hanem párválasztási időszaknak. Tudni kell nemet is mondani és továbblépni.
2013. febr. 26. 17:11
 39/51 anonim ***** válasza:
79%
tedd túl magad rajta, vagy keress más nőt. de remélem ő vág ki előbb úgy hogy a lábad nem éri a földet.
2013. febr. 26. 17:22
 40/51 anonim ***** válasza:
55%

Nana! Azért itt elég sokan túlságosan belelihegték magukat a dologba. Méghogy ha az ember szerelmes, nem látja a másik szépséghibáit?!

Meg hogy ha szerelmes, nem tarthatja csinosnak mert akkor mégsem az, csak akkor, ha csinos helyett gyönyörűt mond.

Meg hogy valójában saját magával és a kapcsolattal vannak problémái és még véletlenül sem az a valódi ok, hogy ő a nagyobb melleket preferálja.

Ugyan már!!

Látom itt is elkezdődött az érzelmi zsarolás: "ha szeretsz/valóban szereted, akkor.."

20N

2013. febr. 26. 17:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!