Férfitársaim! Volt már valaki hasonló helyzetben? Tökéletes a barátnőm, csak kicsi a melle. Nagyon szégyenlem magam, hogyan verjem ezt ki a fejemből?
Két hónapja járok egy nővel, ő 28 éves, én 32. Egy dolgot kivéve csak jót tudok róla mondani: nagyon csinos, széparcú, igényes, stílusos. Aztán kedves, aranyos, mosolygós, vicces és ráadásul még okos is, amolyan két lábbal a földön álló típus, mérnök, felelősségteljes munkája van. Komolyan mondom, hogy mindig is egy ilyen nőre vágytam...de, sajnos ott van az a de. Nem azt mondom, hogy a nagymellű nők a zsánereim, de neki sajnos nagyon kicsi van. Szegénykém, ha hallaná...neki ezt nem mutatom ki és amúgy nagyon jó vele a szex is, csak hát ha megfogom a mellét az mégsem olyan.
Kérlek adjatok tanácsot, hogy hogyan verjem ki a fejemből ezt a mániámat? Volt már valaki hasonló helyzetben, akár bármi más miatt is?
Köszi.
32/f
Ja, amit a 10es írt, jó kérdés. Ha a csajod elkezdene agyalni, hogy kicsi a farkad, valószínűleg a férfiasságoddal lenne gondja úgy általában az életben, és ezért vezeti le a dühét a farkadon. Hogy minden azért van, mert az kicsi.
Lehet, hogy te meg az ő nőiességét, gondoskodását, akármijét kérdőjelezed meg magadban, csak egyszerűbb azt mondani, hogy jaa, kicsi a melle, ez a bajom.
Amúgy a mell a termékenység, anyaság szimbóluma, a táplálásé "önmagából". Valamilyen szinten biztos éhes maradsz mellette (valamilyen téren). És egyszerűbb a mellére fogni.
Tudod mit hagyd meg ezt a "kicsi mellü"nõt másnak,te nem szereted igazán!
Vajon belõled nem hiànyzik semmi sem?
Nem akartam ide beírni, de nekem úgy tűnik, félreértik a kérdezőt... Valószínűleg nagyon szereti és tiszteli a nőt, nem kizáró ok a pici mell, csak éppen a normális jön be neki. Ezt tökéletesen megértem, én is odavagyok a normális méretű, szép, formás női mellekért.... Mégis fiúm van, hajajj, az élet kegyetlen :D. De nem rólam van szó.
Szerintem a nagyobb mellek iránti rajongásról nem lehet leszokni, az van, de ha nem nagyon frusztrál, hogy a barátnőnek kicsi van, akkor nem biztos, hogy ez probléma. Nézni lehet másét is, a szeretett lényét megfogni pedig lehet, hogy nem "olyan", de azért mégis kedves dolog, mert az Övé, nem?
Nem lehet _minden_ tökéletes, örülj, hogy ez vele a legnagyobb bajod.
Szégyenkezni azért nem kell, mert gyökeresen más az elképzelésed az ideális női mellről, ez természetes.
Persze lehet, hogy tévedek és az önjelölt pszichológusoknak van igazuk, de szerintem azt ennyi szövegből nem lehet levonni. Nekem az jött le, amit írtam, nem 100%-osan, de nagyobb eséllyel, mint az, hogy valami nagy alapvető baja van a nővel.
Férfi mondjuk nem vagyok :P De úgy gondoltam, attól még írhatok, mert együttérzek a kérdezővel (de nem sajnálom egy szikrát sem, úgy tűnik, jó neki :P).
"Valószínűleg nagyon szereti és tiszteli a nőt, nem kizáró ok a pici mell, csak éppen a normális jön be neki. "
Ne haragudj, de itt semmi félreértenivaló nincs. Ha nekem tetszik valaki, vonzódom hozzá, később pedig szerelmes vagyok belé, akkor ilyen eszembe sem jut, hogy kicsi a melle. Márpedig két hónap után még eléggé tombolnak a hormonok ahhoz, hogy ne zavarjon az ilyesmi egy férfit. Ha mégis zavarja, ott mással van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!