Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Volt már valaki...

Férfitársaim! Volt már valaki hasonló helyzetben? Tökéletes a barátnőm, csak kicsi a melle. Nagyon szégyenlem magam, hogyan verjem ezt ki a fejemből?

Figyelt kérdés

Két hónapja járok egy nővel, ő 28 éves, én 32. Egy dolgot kivéve csak jót tudok róla mondani: nagyon csinos, széparcú, igényes, stílusos. Aztán kedves, aranyos, mosolygós, vicces és ráadásul még okos is, amolyan két lábbal a földön álló típus, mérnök, felelősségteljes munkája van. Komolyan mondom, hogy mindig is egy ilyen nőre vágytam...de, sajnos ott van az a de. Nem azt mondom, hogy a nagymellű nők a zsánereim, de neki sajnos nagyon kicsi van. Szegénykém, ha hallaná...neki ezt nem mutatom ki és amúgy nagyon jó vele a szex is, csak hát ha megfogom a mellét az mégsem olyan.

Kérlek adjatok tanácsot, hogy hogyan verjem ki a fejemből ezt a mániámat? Volt már valaki hasonló helyzetben, akár bármi más miatt is?

Köszi.

32/f

2013. febr. 26. 13:40
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
79%
Nekem fáj komolyan helyette! :( Bár én nem vagyok lapos, de akkor is! Ha van egy csepp eszed nem említed neki! Ha mégis meg is érdemled, hogy elhagyjon! Eszméletlen emberek vannak!
2013. febr. 26. 13:51
 12/51 anonim ***** válasza:
99%
Az ember, főleg felnőttként (32 évnél megkockáztatom, hogy erről van szó), egy életre keres társat. Nem testet, társat. A teste most ilyen, 10 év múlva másmilyen, 20 év múlva megint, és 30 év múlva nem is hasonlít majd erre a mostanira. Az a fontos, ami belül van, az akivel beszélgetsz, aki szeret, tisztel és igyekszik boldoggá tenni. Most csak kicsi a melle. De lesz még lógó, sőt aszott is. Ha nem vagy szerelmes belé, akkor ne pazaroljátok egymás idejét ilyen hülyeségekre. Keress olyat, akinek mindegy, milyen a melle! Az lesz az igazi!
2013. febr. 26. 13:52
 13/51 anonim ***** válasza:
96%

Ja, amit a 10es írt, jó kérdés. Ha a csajod elkezdene agyalni, hogy kicsi a farkad, valószínűleg a férfiasságoddal lenne gondja úgy általában az életben, és ezért vezeti le a dühét a farkadon. Hogy minden azért van, mert az kicsi.

Lehet, hogy te meg az ő nőiességét, gondoskodását, akármijét kérdőjelezed meg magadban, csak egyszerűbb azt mondani, hogy jaa, kicsi a melle, ez a bajom.

Amúgy a mell a termékenység, anyaság szimbóluma, a táplálásé "önmagából". Valamilyen szinten biztos éhes maradsz mellette (valamilyen téren). És egyszerűbb a mellére fogni.

2013. febr. 26. 13:54
 14/51 anonim ***** válasza:
93%

Tudod mit hagyd meg ezt a "kicsi mellü"nõt másnak,te nem szereted igazán!

Vajon belõled nem hiànyzik semmi sem?

2013. febr. 26. 13:55
 15/51 anonim ***** válasza:
75%

Nem akartam ide beírni, de nekem úgy tűnik, félreértik a kérdezőt... Valószínűleg nagyon szereti és tiszteli a nőt, nem kizáró ok a pici mell, csak éppen a normális jön be neki. Ezt tökéletesen megértem, én is odavagyok a normális méretű, szép, formás női mellekért.... Mégis fiúm van, hajajj, az élet kegyetlen :D. De nem rólam van szó.

Szerintem a nagyobb mellek iránti rajongásról nem lehet leszokni, az van, de ha nem nagyon frusztrál, hogy a barátnőnek kicsi van, akkor nem biztos, hogy ez probléma. Nézni lehet másét is, a szeretett lényét megfogni pedig lehet, hogy nem "olyan", de azért mégis kedves dolog, mert az Övé, nem?

Nem lehet _minden_ tökéletes, örülj, hogy ez vele a legnagyobb bajod.

Szégyenkezni azért nem kell, mert gyökeresen más az elképzelésed az ideális női mellről, ez természetes.

2013. febr. 26. 13:55
 16/51 anonim ***** válasza:
42%
Nem értem miért kell leugatni a kérdezőt, teljesen normálisan áll hozzá a dologhoz.
2013. febr. 26. 13:57
 17/51 anonim válasza:
100%
Szia. Ha igazán szereted őt, sztem nem számít, az hogy mekkora melle van. Nem hiszem, hogy ettől kevésbé szereted őt. sztem nem arra kéne a hangsúlyt fektetned, hogy kicsi a melle, hanem hogy milyen jó, milyen szép, és mindig ilyet akartál. Tudod olyan, hogy tökéletes nincsen. Ha olyan melle lenne amilyet te szeretnél, akkor az már tökéletes lenne, de ilyen nem létezik. Mindenkinek van hibája, ha nagyobb mellű lenne, lehet büdös lenne a szája vagy mit tudom én. Nem szabad erre aspektálnod. Biztosan te sem vagy tökéletes, neked is van valami hibád, ezért ha szereted ezt ne hánytorgasd fel neki, mert nagyon megbántanád. Csak a jóra koncentrálj!
2013. febr. 26. 13:57
 18/51 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy ha gyereke lesz és szoptat, attól nagyobb lehet! Nem mintha megérdemelnéd, hogy nyugtatgassunk!
2013. febr. 26. 13:58
 19/51 anonim ***** válasza:
73%

Persze lehet, hogy tévedek és az önjelölt pszichológusoknak van igazuk, de szerintem azt ennyi szövegből nem lehet levonni. Nekem az jött le, amit írtam, nem 100%-osan, de nagyobb eséllyel, mint az, hogy valami nagy alapvető baja van a nővel.

Férfi mondjuk nem vagyok :P De úgy gondoltam, attól még írhatok, mert együttérzek a kérdezővel (de nem sajnálom egy szikrát sem, úgy tűnik, jó neki :P).

20/51 anonim ***** válasza:
66%

"Valószínűleg nagyon szereti és tiszteli a nőt, nem kizáró ok a pici mell, csak éppen a normális jön be neki. "

Ne haragudj, de itt semmi félreértenivaló nincs. Ha nekem tetszik valaki, vonzódom hozzá, később pedig szerelmes vagyok belé, akkor ilyen eszembe sem jut, hogy kicsi a melle. Márpedig két hónap után még eléggé tombolnak a hormonok ahhoz, hogy ne zavarjon az ilyesmi egy férfit. Ha mégis zavarja, ott mással van a gond.

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!