Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Volt már valaki...

Férfitársaim! Volt már valaki hasonló helyzetben? Tökéletes a barátnőm, csak kicsi a melle. Nagyon szégyenlem magam, hogyan verjem ezt ki a fejemből?

Figyelt kérdés

Két hónapja járok egy nővel, ő 28 éves, én 32. Egy dolgot kivéve csak jót tudok róla mondani: nagyon csinos, széparcú, igényes, stílusos. Aztán kedves, aranyos, mosolygós, vicces és ráadásul még okos is, amolyan két lábbal a földön álló típus, mérnök, felelősségteljes munkája van. Komolyan mondom, hogy mindig is egy ilyen nőre vágytam...de, sajnos ott van az a de. Nem azt mondom, hogy a nagymellű nők a zsánereim, de neki sajnos nagyon kicsi van. Szegénykém, ha hallaná...neki ezt nem mutatom ki és amúgy nagyon jó vele a szex is, csak hát ha megfogom a mellét az mégsem olyan.

Kérlek adjatok tanácsot, hogy hogyan verjem ki a fejemből ezt a mániámat? Volt már valaki hasonló helyzetben, akár bármi más miatt is?

Köszi.

32/f

2013. febr. 26. 13:40
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is az a véleményem, mint már ahogy előttem páran írták, hogy ha igazán szerelmes lennél belé, akkor nem zavarna a mellmérete, úgy lenne gyönyörű és egész, ahogy van. Szóval itt hiányzik az igazi szerelem.
2013. febr. 26. 14:02
 22/51 anonim ***** válasza:
33%

Arra való ez a barátnős, járós, randizós, ismerkedős időszak egy kapcsolatban, hogy a külső és belső tulajdonságokat az ember megismerje és mérlegelje, hogy ő lesz e az igazi vagy nem. Akik házasság és főleg gyerekvállalás után kezdenek ilyenen gondolkozni, azoknak mindig elég erős kritikát írok.

A te esetben ez teljesen természetes, hogy minden szempontból vizsgálod. Ez a szempont sem megvetendő, hozzátartozik a tökéletes alakhoz. A nőknél is előfordul, hogy pl. a pénz egy lényeges szempont.

2013. febr. 26. 14:03
 23/51 A kérdező kommentje:

Sosem beszéltünk róla, hogy őt ez zavarja-e vagy sem, de én úgy látom, hogy nem. Szex közben is felszabadultan viselkedik, nem takargatja magát vagy ilyesmi.

Természetesen én sem vagyok tökéletes...

2013. febr. 26. 14:05
 24/51 anonim ***** válasza:
62%

"nagyon csinos"

aki szerelmes az azt mondja gyönyörű:)

2013. febr. 26. 14:05
 25/51 anonim ***** válasza:
92%

Hát bizony én már jártam így és aztán jól megszerettem az adott testrészt a hölggyel együtt.

Utána valahogy a legkevésbé sem érdekelt, hogy mik a paraméterek.

Tudod ha szeretsz valakit szépen lassan minden részében megszépül. Ami túl kicsi az nagyobb lesz a szemedben, ami meg túl nagy az kisebb.

2013. febr. 26. 14:06
 26/51 anonim ***** válasza:
39%
#20: Lehet, hogy neked nem, de van, aki szerelmesen se vak s látja, hogy az a mell bizony nagyon kicsi. Én sem láttam gyönyörűnek a páromat soha, ő se engem, hiszen nem vagyunk azok. Nincs ezzel semmi baj :)
2013. febr. 26. 14:09
 27/51 anonim ***** válasza:
48%
24-es- nél a megoldás kulcsa. Fel se tűnne a kisebb mellméret igazi szerelemnél,még ha 3-lenne neki az sem.
2013. febr. 26. 14:12
 28/51 anonim ***** válasza:
47%

Én sem láttam gyönyörűnek a barátomat, de nem is voltam szerlmes mint rájöttem, jól elvoltunk. Aztán a végén iszonyat rondának láttam, büdösnek éreztem, butának tartottam és megundorodtam tőle. A fütyi mérete pedig, másodlagos volt, mert már az sem érdekelt a végén.

Igen, akibe szerelmesek vagyunk, azt csodálatosnak látjuk , ha meg nem akkor elkezdünk matekozni. Aztán lehet találni egy valamit, hogy na az zavar, de aztán már minden fog.

2013. febr. 26. 14:24
 29/51 anonim ***** válasza:
37%
Te 32 eves vagy? Az agyad kb 10. Milyen gyokerek vannak.
2013. febr. 26. 14:24
 30/51 anonim ***** válasza:
49%

#28: Ha szétcseszi a valóságérzékelésemet, akkor nem akarok szerelmes lenni. Amúgyis elég misztikus, hogy ki szerelmes, ki nem, fiatalabb koromban rájöttem, hogy amit az emberek szerelemnek neveznek, az többnyire rövid távú elmezavar. Ezzel nem azt mondom, hogy nincs igazi szerelem, de sokkal ritkább, mint ahogy az emberek reakcióiból tűnik.

AÍ párom nem ronda, így sose látnám rondának. Ha nem szeretném se. Nekem ilyen negatív irányú látás/ízlészavarom sincs.

Az emberek sokfélék és tartom, amit írtam, többet nem tudok hozzátenni, részemről ennyi. azért ne szedjétek szét a jobb sorsra érdemes kérdezőt, bár valszeg van annyi esze, hogy ne érdekelje, ki mit gondol hibásan.

2013. febr. 26. 14:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!