Anyósom szájon puszilja az 1 éves lányunkat, ettől megőrülök, hogyan jelezzem hogy ez zavar minket?
Figyelt kérdés
Már szólt rá a férjem, hogyne csinálja,mert mi sem tesszük, és undorítónak találja, ez a jelenlétemben történt, de azóta sem hagyja abba, annyira zavar, hogy hihetetlen, hogy értessük meg vele,hogy ez borzalmas?2013. febr. 26. 07:37
11/15 anonim válasza:
Nálunk ez sosem volt szokás a családban. Most mégis mind a két féltesóm (2 és 5 évesek) szájon akarnak engem és a férjemet is puszilni, mert az anyjuk ezt csinálja velük. Alig tudom néha elfordítani a fejem, a gyerekek meg hozzá szoktak. Én rájuk szólok, de az anyjuknak még nem mondtam, se apukámnak, hogy miért tanították őket erre. Most már én is babát várok, de ahogy meglátom ezt először biztos, hogy szóvá teszem! Az én gyerekemmel ne csinálják ezt!
12/15 anonim válasza:
Miért baj ha szájon puszilja?Az még nem szexuális jellegű dolog,de itt úgy beszélnek róla mintha valami olyasmit csinált volna a nagyika.Szerintem az sokkal nagyobb hiba lenne ha nem szeretné a gyereket és meg sem puszilná,na akkor kellene így irkálni.
13/15 anonim válasza:
A csók a szeretet egyfajta kifejezése.
Mondjuk ha beteg vagy herpeszes valaki akkor csak van annyi esze felnőtt embernek hogy akkor csók tilalom van.
14/15 anonim válasza:
trendi nagyi. részemről brrrr.
15/15 anonim válasza:
teljesen megértelek... engem kiráz a hideg az ilyentől... szájrapuszi csak és kizárólag a szerelmesek között megengedett! jobb esetben fiú és lány között :D
13 éves koromban egy-két akkori osztálytársammal dumáltunk ilyenről. megkérdezték, hogy kivel volt az első szájrapuszim. mondom még senkivel, mert akkor még nem volt barátom. teljesen meglepődtek. mondták hogy anyukámmal biztos volt... magyarul náluk is ez a szokás.
de ez borzalmas... ha az én gyerekemmel vki ezt fogja csinálni annak nagyon keményen beszólok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!