Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől ilyen ideges a férjem?

Mitől ilyen ideges a férjem?

Figyelt kérdés

Ma kétszer is úgy leszidott hogy csak pislogtam. Reggel azért mert elkellett mennem vásárolni és ezért áthívtam anyukámat hogy vigyázzon a fél éves babánkra. Leszidott hogy miért most hívtam, ő leakart fürdeni. Meg különben is minek erre a fél órára anyám. Ekkor elmondtam neki hogy azért mert ő 10 percet sem bír ki a fiunkkal amíg én megcsinálom a kajáját. De mondtam neki hogy hagyjuk, ne a gyerek előtt veszekedjünk. Kiment puffogni én közben lemondtam anyukámat. Amikor vissza jött megint csak elhordott minden hülyének hogy akkor most minek mondtam le. Egy szó mint száz, anyukám mégis eljött és megbeszéltük hogy ketten megyünk el megvenni 1-2 dolgot amíg férjem vigyáz a gyerkőcre. Mondtam hogy oké de meg kell etetnie. Na erre nekem esett hogy erről nem volt szó. Itthon maradtam végül, anyukám elment nélkülem. Ekkor megint hülye voltam hogy miért maradtam itthon. Most este pedig olyan csúnyán nekem esett amiért nem este 9kor altatom a gyereket, hanem hagyom szenvedni mert álmos és 7kor teszem le. Elmondtam hogy nem lenne nyűgös ha délután nem ébresztette volna fel a köhögéssel. Elküldött a pics@ba hogy véletlen volt és azt nem emlegetjük. Ennek tetejében megkaptam hogy miattam van tudőgyulladása mert elkellett mennie betegen dolgozni hogy minket eltartson mert a nyakára szültem egy gyereket. És itt totálisan ledöbbentem. Soha de soha nem volt hozzám egy hangos szava sem most meg ilyet mond. Tudja ő is hogy ideges de nem tudjuk az okát. Gyógyszereket szed, de nem volt ilyen mellékhatása. Arra gondoltam még hogy lehet az a baja hogy kb 3 hete nem szeretkeztünk normálisan. Mindig elkezdtük de abba kellett hagynunk. De ez miatta van, az elmondása szerint abszolút nincs kedve hozzá. Lehet mégis ez a baja? Hogy nem vezeti le a feszkót? Vagy a gyógyszer? Adjatok kérlek valami tanácsot mert nagyon kiborultam. :(

Ne haragudjatok amiért hosszú lett.

2013. febr. 23. 19:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
25%
Nem lehet, hogy valamilyen problémája van szexuális téren (hát miatta nem jön össze te mondtad) és emiatt baromira frusztrált?
2013. febr. 23. 21:57
 22/24 anonim ***** válasza:
87%

anya vagyok én is, de csak én veszem észre a kérdésben, hogy talán a kérdező is hibás egy kicsit?

Kedves kérdező, vegyük az első helyzetet: el kell menned boltba és kell fél óra bébiszittelés. A kérdésből az jött le, hogy a férjedet meg sem kérdezted, rögtön az anyád hívtad. Nekem ez nagyon fura. Eleve itt kellett volna másképp cselekedni. Lehet hogy a férjed nem az apák gyöngye, de ha még te sem segítesz megélni neki a szülőszerepet, akkor magától nehezen fog megváltozni, márpedig az, hogy őt meg sem kérdezted, hogy elvállalja-e félórára, olyan, mintha ő nem is lenne a kicsi apja, mintha ő babatéma szempontból csak egy perifériára szorult hasznavehetetlen senki lenne. És te meg ezt meg is mondtad neki azzal, hogy "10 percet sem bír ki a fiunkkal". Pedig nekem úgy tűnik, hogy a kérdésében, hogy miért is kellett áthívni anyádat, benne leledzett a hajlandóság arra, hogy ő vigyázzon rá. Mindenesetre ha már így alakult, hogy kapásból anyád hívtad fel, és ő ezt meg is krédezte, hogy miért, akár válaszolhattál volna úgy is az azonnali szemrehányás helyett, hogy: "nem gondoltam hogy te is elvállalnád. szeretnél inkább te vigyázni rá?"

Lehet, hogy másképp végződött volna a sztori.

A másik helyzet ami a szemet szúrt: vita közben szemére hánytad, hogy a köhögésével felébresztette a kicsit. Ennek meg mi értelme volt? Lehet hogy csúnyán beszélt épp veled, de csak olaj a tűzre, ha tök fölösleges szemrehányásokkal mérgesíted tovább a kettőtök viszonyát. Nyilvn nem direkt köhögött, és amúgyis szarul érzi magát, hogy beteg, hát még ha ezért lecseszést is kap (még ha csak azután is, hogy ő cseszett le téged). A férjed helyében azt érezném, hogy basszus lett egy gyerekem és lassan már levegőt se szabad vennem. Ha ehhez hozzávesszük, hogy sosem vigyáz a kicsire, és te már ezt nem is akarod felajánlani neki, ahogy fentebb láttuk, akkor előbb-utóbb ő már nem fogja hozzátok tartozónak érezni magát. Talán már most sem érzi úgy. Ettől ő egyre rosszabb férj és apa lesz, belőled meg egyre több szemrehányás fog felfakadni. Ez egy mélyre vezető spirál. Légy te az okos, és állítsd meg. Ne hányj szemre mindent, és segítsd, hogy jobb apa legyen. Nem mondom hogy a te hibád hogy ilyen csúnyán viselkedett. Csak azt, hogy te is tehetsz azért, hogy jobb legyen.

2013. febr. 23. 22:11
 23/24 anonim ***** válasza:
47%

A Makrancos hölgy címen futó műremek mintájára kellene kezelned az esetet: Lökd be egy párszor öv nélkül a medencébe, és csak akkor húzd ki, amikor már mesterségesen kell lélegeztetni...

Éreztesd vele, hogy mire menne a "hülyeségeid" nélkül.

Én egy 45 éves fickó vagyok, de az ilyen hisztis embereket csak kíméletlen módszerekkel lehet észhez téríteni.

2013. febr. 23. 22:25
 24/24 anonim ***** válasza:

22-11. a sok okoskodás helyett:

Mondtam hogy oké de meg kell etetnie. Na erre nekem esett hogy erről nem volt szó. - te ilyen emberre rábíznád, aki még etetni sem akarja?

Mindenféle perifériára szorítás és hasonló bölcsességek helyett: kötekedős kedve volt. Ilyenkor úgysem tudsz jót tenni vagy mondani. Ha megkérded, vigyáz-e a gyerekre, azért is leüvölti a fejed.

2013. febr. 24. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!