Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől ilyen ideges a férjem?

Mitől ilyen ideges a férjem?

Figyelt kérdés

Ma kétszer is úgy leszidott hogy csak pislogtam. Reggel azért mert elkellett mennem vásárolni és ezért áthívtam anyukámat hogy vigyázzon a fél éves babánkra. Leszidott hogy miért most hívtam, ő leakart fürdeni. Meg különben is minek erre a fél órára anyám. Ekkor elmondtam neki hogy azért mert ő 10 percet sem bír ki a fiunkkal amíg én megcsinálom a kajáját. De mondtam neki hogy hagyjuk, ne a gyerek előtt veszekedjünk. Kiment puffogni én közben lemondtam anyukámat. Amikor vissza jött megint csak elhordott minden hülyének hogy akkor most minek mondtam le. Egy szó mint száz, anyukám mégis eljött és megbeszéltük hogy ketten megyünk el megvenni 1-2 dolgot amíg férjem vigyáz a gyerkőcre. Mondtam hogy oké de meg kell etetnie. Na erre nekem esett hogy erről nem volt szó. Itthon maradtam végül, anyukám elment nélkülem. Ekkor megint hülye voltam hogy miért maradtam itthon. Most este pedig olyan csúnyán nekem esett amiért nem este 9kor altatom a gyereket, hanem hagyom szenvedni mert álmos és 7kor teszem le. Elmondtam hogy nem lenne nyűgös ha délután nem ébresztette volna fel a köhögéssel. Elküldött a pics@ba hogy véletlen volt és azt nem emlegetjük. Ennek tetejében megkaptam hogy miattam van tudőgyulladása mert elkellett mennie betegen dolgozni hogy minket eltartson mert a nyakára szültem egy gyereket. És itt totálisan ledöbbentem. Soha de soha nem volt hozzám egy hangos szava sem most meg ilyet mond. Tudja ő is hogy ideges de nem tudjuk az okát. Gyógyszereket szed, de nem volt ilyen mellékhatása. Arra gondoltam még hogy lehet az a baja hogy kb 3 hete nem szeretkeztünk normálisan. Mindig elkezdtük de abba kellett hagynunk. De ez miatta van, az elmondása szerint abszolút nincs kedve hozzá. Lehet mégis ez a baja? Hogy nem vezeti le a feszkót? Vagy a gyógyszer? Adjatok kérlek valami tanácsot mert nagyon kiborultam. :(

Ne haragudjatok amiért hosszú lett.

2013. febr. 23. 19:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Tudom,hogy most megbántott vagy..-még is beszélned kellene vele. Kérdezd meg: Mi a baj? Ne számon kérd,hanem őszintén,nyugodtan,hogy tudni szeretnéd és megoldani a problémát,ha hajlandó elmondani,akkor te is mondhatod,hogy rosszul esett a viselkedése és szeretnéd ha máskor türelmesebb lenne.Ha csak duzzog tovább,akkor kérdezd meg még is mikor tudjátok a dolgokat megbeszélni.Ha nem is most,de a későbbiekben viszont az intim együttlétekről is beszélni kellene,hogy mit változtass,mitől lenne minden a régi stb. Légy türelmes vele,vannak hullámvölgyek egy kapcsolatban,nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.Remélem minden rendbe jön.
2013. febr. 23. 19:42
 12/24 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle. Sőt, ő hozta fel hogy ez így nem oké. A gyógyszereire gyanakszik, az antibiotikumon pszichés zavarok lehetnek mellékhatásként. Szerencsére tudom kezelni amikor ideges, de a maihoz hasonló még nem volt. Elég régóta vagyunk együtt ahhoz hogy ismerjem, ő nem ilyen.
2013. febr. 23. 19:43
 13/24 anonim ***** válasza:
Csak nehogy valami rosszat tegyen a gyógyszerek hatása alatt.
2013. febr. 23. 19:48
 14/24 anonim ***** válasza:
47%
Elképzelhető,én a Ciprobay nevű antibiotikumtól fordultam ki önmagamból pár éve.-Azóta nagyon megválogatom mit veszek be.
2013. febr. 23. 19:49
 15/24 anonim ***** válasza:
35%

Vagy a klasszikus történet. Ő dolgozik, te nem és ez zavarja. Különben nem mondott volna ilyet. A gyerekkel nem foglalkozik, szeritnem nem is kell neki. Lehet nem jött be neki ez a családos élet eddig.

Az ő élete abból áll, hogy dolgozik, meg eszik/alszik.

2013. febr. 23. 20:30
 16/24 anonim ***** válasza:
20%

Lehet hogy maga az influenza idegesebbé teszi, meg lehet a gyógyszer is, de azért nem a gyógyszer adja a szájába a szavakat, ugye ezt nem képzeli senki.

Mindegy, szerintem várd meg amíg meggyógyul, utána meg mondd meg neki, hogy na akkor kérjen bocsánatot a minősíthetetlen viselkedéséért, aztán ügy letudva.

2013. febr. 23. 20:33
 17/24 anonim ***** válasza:
66%

Valamennyire hasonló volt nemrég a férjemmel. Bár ő enyhébb betegség miatt volt otthon, de a krónikus horkolása miatt gyakorlatilag nem tudja kialudni magát.

Néhány nap után ő is eljátszott két ilyet, én csak néztem, hogy a halk szavú ember teli tüdőből ordít, ráadásul semmiségen.

Utána beszéltük meg, elmondta, hogy hónapok óta már reggel dögfáradt, ezért ingerlékeny, kimerült. Ami adott esetben kicsit zavarta bennem, az emiatt hatalmasra nőtt a szemében és ő is kötekedőssé vált.

Tehát a kimerültség és a rossz közérzet kiválthat ilyet még egy birkatürelmű embernél is.

Saját példa: egyszer vesegörcsöm volt, életemben nem éreztem olyan erős fájdalmat. Alapvetően másokra nagyon odafigyelő, kimondottan udvarias ember vagyok, főleg idegenekkel. Ott és akkor konkrétan k.vaanyáztam a főorvossal, hogy adjon morfiumot vagy bármit, ne p.csöljön a vizsgálatokkal. Másnap, a fájdalom elmúltával majd elsüllyedtem és ezerszer bocsánatot kértem.

De ott és akkor nem ismertem se embert, se istent, kifejezetten agresszív voltam a fájdalom miatt.

A gyógyszer mellékhatását se zárhatjuk ki. Vagy az se ritka, hogy lappangó stressz pont akkor robban ki, amikor hajtás után hirtelen pihenő állapotba kerül valaki - tehát lehet ez akár munkahelyi stressz is, ami ezzel a jellegzetes késéssel tör felszínre.

Ha a felgyógyulása utána is így viselkedik és ő sem tud konkrét okot mondani, érdemes lenne egy pszichológust felkeresnetek, ő valószínűleg elő tudja ásni a probléma valós gyökerét.

2013. febr. 23. 21:10
 18/24 anonim ***** válasza:
45%
azért bocsánatot kérhetne
2013. febr. 23. 21:12
 19/24 anonim ***** válasza:
49%

Újra átolvasva a kérdést (pl miatta meghiúsuló szeretkezések) nagyon azt mutatja, hogy valamilyen élethelyzeti krízisben van.

A tüdőgyulladás lehet ennek egy fizikai vetülete, de ez nem biztos, sima fertőzés is épp ennyire valószínű.

Mindenképp pszichológust javasolnék. Lehet, hogy nem tud adaptálódni a családapa szerephez, munkahelyi nyomás van rajta, csak nem beszéli ki magából - valami miatt mindenesetre csapdahelyzetben érzi magát.

Ennél pontosabbat csak akkor lehetne mondani, ha ismerném a férjed személyiségét. Addig csak találgatni lehet.

Egy kérdés: a stresszt levezeti általában, vagy inkább befelé nyeli? Mert az ilyen típusú embereknél szokott látszólagos előjel nélkül "kitörni a vulkán".

2013. febr. 23. 21:20
 20/24 anonim ***** válasza:
55%

"Én ezt nem tűrném a helyedben. Szerintem ez a kapcsolat hosszútávon nem fog működni,"

Kedves kérdező! Ne vedd a lelkedre az ilyen b@rom beírását. Hogy ő majd megmutatná így meg úgy. Pont ezeknek nincsen senkijük, és az a bajuk, hogy másnak meg van.

2013. febr. 23. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!