Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a kapcsolatotok férjete...

Milyen a kapcsolatotok férjetek volt feleségével?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem párom volt feleségével és nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, jókat beszélgetünk. Ez okozhat bajt a házasságunkra nézve?
2009. szept. 9. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha tényleg normális a nő és a férjeddel is jó a kapcsolatuk,szerintem sok gondot nem okozhat...

A mi "kapcsolatunk" (bár nem is lehet annak nevezni,mert ki nem állhatjuk egymást,nem is beszélünk vagy ilyesmi,még a köszönés is luxus feléjük...) pokoli.Senkinek nem kívánom...

2009. szept. 9. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj neki,hogy nem egy kavaró gép és lehet vele normálisan beszélni.Egy dolog azonban nekem kicsit fura szokott lenni.Mást is ismerek,aki jól kijön a volt feleséggel,de ők rendszeresen összejárnak,közös szülinapozás és húsvét.Ezt nem tartom jónak,vagyis nekem nem menne akárhogy is kedvelem.
2009. szept. 9. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Vigyázz, vigyázz! Nehogy kígyót melengess a kebleden!

Én férfi vagyok és amikor megismertem a párom volt feleségét, akkor egy teljesen normális fickónak tűnt. (Zárójelben: nem is értettem néha, miért panaszkodik rá a párom.) Egész a gyűrűváltásig. Ugyanis mindez csak színjáték volt. Amikor tudatosult benne, hogy komoly a viszonyunk, onnan kezdve előbújt belőle az állat.

A gyerekeket elkezdte ellenünk nevelni. Engem úgy megfenyegetett, hogy kénytelen voltam feljelenteni. Nyakra-főre mentek a párom ellen a feljelentések a gyámhivatalba, hogy milyem rossz anya. Próbálta betanítani a gyerekeket, hogy mit hazudjanak ellenünk, ha meghallgatják őket pl. a gyámhivatalban.

Summa summarum: kígyót melengettem e keblemen. Olyan mocskoskodásba és cigánykodásba lendült, hogy a gyámhivatalban és a családsegítőben is csak csóválták a fejüket.

2009. szept. 9. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
*párom volt FÉRJÉT
2009. szept. 9. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha ők barátságban váltak el, akkor nem okozhat problémát, az számíthat, hogy a férjed mit szól ehhez.

Azért óvatosnak nem árt lenni, azt gondolom én is, de az csak jó, ha tudtok beszélgetni. A nagyon barátnős dolgokat, főleg a "férjünk" hibái fejezeteket kerüld!

2009. szept. 10. 10:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.

Nagy barátnősködést és közös programokat én sem szeretnék, férjem annak sem nagyon örül, hogy találkozunk, sajnos volt alkalom amit el sem mondtam neki, de ha rákérdezne megmondanám, hazudni nem szeretnék.

Gyerekek vannak, nekik is van közös, nekem is az elöző házasságból és ebből a házasságból született egy közös babánk, ezért gondoltam, hogy teljesen nem zárkózhatom el a találkozásoktól, viszont a volt feleség kimondottan barátnőként kezel, én meg tartok tőle egy kicsit.

2009. szept. 10. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
én nem ismerem a párom volt feleségét, képről láttam...ennyi! De úgy őszintén nem is vagyok rá kíváncsi!
2009. szept. 10. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!