Akkor is nekem kellene felhívnom édesanyámat, ha ő bántott meg engem?
A sztori: már egy éve a vőlegényemmel lakom, anyám az elejétől fogva nem örül hogy elköltöztem. Egyszerűen nem tud beletörődni, hogy elmentem otthonról, és ennek minden alkalommal hangot is ad, akárhányszor meglátogatom. Most már ott tartunk, hogy a páromat mindenféle szemétnek elmondja, és hogy meglátom, ott fog hagyni. Egyszer hullámvölgyben volt a kapcsolatunk párommal, elmondtam neki, erre ő rögtön azt mondta, hogy hagyjam ott. Most hétvégén nem bírtam tovább, és otthagytam, ő most meg van sértődve, várja hogy hívjam (tesómtól tudom). Hiába mondom neki, hogy nekem ez nem jó, hogy amikor hazamegyek mindig ezeket a litániákat kell hallgatnom. Szememre hányja, hogy elhagytam, elidegenedtem tőle, teljesen megváltoztam. Szerintem ez egyáltalán nem így van. Hetente 2-3 napot otthon töltöttem eddig vele, szerintem, ha élettársi kapcsolatban élek, az még soknak is számít. Miért kellene az ő utasítása szerint élnem, miért nem tud beletörődni. Ja, és mostmár én is hálátlan és szemtelen vagyok. Szerintetek, hogy lehet megoldani ezt a rossz helyzetet?
25/N
25 éves felnőtt nő vagy. Élettársi kapcsolatban. Anyukádnak el kell fogadnia hogy nem vagy már gyerek és azzal élsz akivel akarsz és nem kell hogy szót fogadj neki. Szerintem keresd fel hogy lássa különb vagy mint ő. Mondd el neki hogy szereted de nem tűröd el neki hogy a párodat bántsa.
Ő az anyád te meg felnőtt nő vagy nem hiszem hogy nem lehet normálisan megbeszélni. Ne hagyd neki hogy ő írányitson!
Bocs az elírásokért, de zaklatott vagyok :(
Csak egy igazság létezik, az övé.
Nem ez nem így van. Nincs igaza anyukádnak. Ha szereted a vőlegényedet akkor tarts ki mellette. Anyukád majd megbékél.
Muszáj lesz neki hisz a gyereke vagy.
Elöször is, neked van igazad, anyukádnak ebbe nincs beleszólás.
Másodszor, hetente max. egyszer mennék hozzá vagy inkább ritkábban, hiszen te már önállóan a völegényeddel élsz, együtt vagytok egy család és anyukád itt kivülálló.
Amit viszont javasolni tudnék: ird le neki, hogy te mit akarsz, hogy gondolod - ha irsz, akkor nem tud közbeszólni. Talán igy jobban elgondolkodik és jobb lesz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!