Férjek! Ti mit tennétek, ha kiderülne, hogy a feleségetek valamilyen mozdonyvezetővel csalna titeket hónapok óta?
Egészen más dolog, mert sokkal jobban odafigyel a nőre.
Ugyanis a mozdonyvezető kettőt füttyent, mielőtt elmegy...
:)
Szerintem itt a megcsalás a lényeg, nem az illető foglalkozása.
Amúgy természetes, hogy rosszul érintene. Én nem titkolnám el, hogy tudom, hanem megmondanám neki.
LOOOOOLLL!!! neeeee!
amúgy én is ismerek egy mozdonyvezetőt, akinek szívesen adnék hívójelzést, és szabaddá tenném a kedvéért az űrszelvényt is :D van bennük valami szekszi, no :)
a párom nagy dilemmában lenne, ha megtalálna alatta, mert nem tudná, h előbb beszélgessenek a Taurusokról, Szilikről Gigantokról, Szergejekről, és utána vágja agyon a végzárlámpával, vagy fordítva :D
"A mozdonyvezetők, meg azért lépnek félre gyakrabban, mert több a kísértés, ahogy van ez a színészeknél, énekeseknél és még több foglalkozásnál is."
Mert olyan nagyon sok szexi nő mászkál a vezetőfülkében... :D
"Mert akinek csak gőzös vizsgálya van, hát annak gratulálnék."
Én meg annak gratulálnék, aki nem keveri össze az ellipszilonos jét a pontos jével.
VizsgáJa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!