Feleségek/nők. Mit szólnátok ha a párotok a rendes munkája mellett ruletten keresne egy kis plussz jövedelmet?
Figyelt kérdés
Most nem nagy összegekről van szó.Inkább olyan zsebpénz összegről,amivel egy átlagos rezsit lehet havonta rendezni és tudja hol a határ és jó formán soha nem megy minuszba és nem nagy összegekkel játszik és soha nem vesz el abból ami a fontos dolgokra kell.2 naponta szokott játszani online 20 perc fél órát.2013. febr. 19. 10:52
21/24 anonim válasza:
"Ez a játék az egyik legrégebbi szerencsejáték Európában, tehát hosszú idő volt rá, hogy kialakuljon rá egy tökéletes stratégia, amely hosszútávon biztos nyereményt eredményez, de nem történt így."
"Ne feledd hosszútávon nem nyerhetsz"
"Ahogy azt a website bevezetőjében is elmondtam, a nulla jelenléte miatt az előny MINDEN esetben a kaszinónál van. Ez azt jelenti, hogy bármilyen okosan is rakjuk a téteket, az egyes köröket nézve biztos, hogy hosszú távon veszíteni fogunk."
"Ez biztosítja a kaszinónak, hogy hosszútávon mindenképpen nyereséget fog termelni ez pedig azt jelenti, hogy a játékosok hosszútávon 100%-osan veszíteni fognak."
Kérdező a férjed biztos egy megnem értett zseni:))
22/24 anonim válasza:
Én matematikus vagyok, lehet, hogy az egyik válaszoló kicsit pongyolán fogalmazta meg, de igaza van. Egyébként a kérdéseben átlagos rezsi megkereséséről volt szó, az szerintem havi kb. 50 000 forint. Akkor hogy is van ez?
23/24 anonim válasza:
Szerencsejátékon csak vewsziteni lehet.
24/24 anonim válasza:
A rulett valóban szerencsejáték és az előny a háznál van. De még mindig talán itt legkisebb a házelőny a kaszinójátékok között. Viszont jobban megéri pókerezni és sportfogadni sokkal kevesebb stresszel jár és nagyobb is az esély a pénzkeresésre. Nem érdemes ruletten kockáztatni a pénzünket ha máshol jobb helye van( sportfogadás, póker).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!