Gyed-gyes mellett végeztek valami adómentes tevékenységet? Mit és mennyi plusz jövedelmet ad?
MLM-ben dolgozom, de a párom neve alatt, mert valóban nem lehet kereső tevékenységet folytatni gyed alatt. Ha nagyon kicsiben csinálod, akkor pár tízezer Ft-ot jövedelmez, ha kicsit is rákapcsolsz, a 200-300ezer teljesen biztosan megvan. De ez még az a szint, ahol nem teszel bele túl sok energiát, csak amennyi kényelmesen belefér.
Nekem két pici gyerek mellett ez még belefér.
Én kreatív gyerekjátékokkal foglalkozom, havi 20e bevétel mindig van belőle. Katalógus alapján értékesítés a lényege.
Ez is MLM, és nem kell adózni utána!!!
Ha érdekel, írj privit, szívesen segítek!
Én olyat nem hallottam soha, hogy valaki azért szüntette meg vagy szüneteltette pl. az avonozást, mert gyeden vagy épp gyesen volt!
Az ilyen jellegű mlm dolgok egyébként is adómentesek, legjobb tudomásom szerint gyed és gyes mellett is végezhető! Én már több könyvelőt is megkérdeztem erről, és eddig mindegyik kiröhögött, hogy miért akarnék adózni utána, amikor eddig sem kellett!
Én is úgy tudom, hogy az avon és oriflame meg az ilyen jellegű dolgok után nem kell adózni. Ezekkel csak az a baj, hogy a környékünkön nagyon sok ilyen tanácsadó van már és ez már nem érné meg.
Várom a további ötleteket, az a kreatív játékkos dolog nem lehet rossz, írtam neked privit, kedves válaszoló!
MLM-ben dolgozni mindenképp megéri.Lényeg,hogy a megfelelő céget válaszd.Sok új cég jelenik meg,ígérnek fűt fát,az olyanoktól óvakodj.Sokan mondják,hogy egy új cégnél hamarabb sikeres lehetsz.ez nem igaz.Egy MLM cégnek,legalább 10 év kell ahhoz,hogy az emberek igazából megismerjék a termékeit.Nem sok olyan cég van,akinek pár évtizedes múltja lenne,nézz utána.
Lenne pár ötletem,de csak ha valakit érdekelne írom le.Van pár szempont amit figyelembe kell venni ,mikor egy ilyen tipusú vállalkozásba belevágsz.
Magyarországon egyetlen ilyen tipusú cég van,amelyik több mint 30 éve van világpiacon.Mi magyarok büszkék vagyunk erre a cégre,hiszen ha más területen nem ,de itt az elsők között vagyunk világszinten,ami a forgalmat illeti.Szerintem nem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!