Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a közeli (1-2 éven belüli)...

Mik a közeli (1-2 éven belüli) és távoli jövőben a terveid, vágyaid?

Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 22:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

munka (ez nagyon közeli, éppen keresem)

diploma (jó lenne minnél előbb, de tenni is érte valamit---"csak" záróvizsgáznom kell valamikor

házasság

baba

ez 2 éven belül (a baba lehet csúszik:()

majd:

nagyobb lakás, vagy ház

másik autó

előrelépés a meglévő munkahelyen, ahova sikeresen visszamentem dolgozni:P

boldog élet

jó szülővé válni

támogatni a szüleinket (leendő férjemét és az enyémeket)

szeretni a munkámat, hogy ne szüükséges rossz legyen.

nem aggódni minden hülyeségen mint most

25,5/N

2013. febr. 19. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:

közeli: szeretnénk másik, jobb albérletbe költözni, illetve remélem, hogy 1 éven belül megszületik az 1. gyermekünk.

Távoli: 5-7 éven belül szeretnénk saját lakást, illetve remélem, hogy 3-4 éven belül megszületik a 2. babánk is. Jelenleg ezek a legfontosabbak.

2013. febr. 19. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Közeli: sikeres gyógymasszőr és sportmasszőr vizsga letétele.

Távoli: munkakeresés és találás, fogszabályzó felrakatása, jogosítvány, függetlenedés a szülőtől.

20/L

2013. febr. 19. 15:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Mindig a házasság meg a gyerek voltak a legnagyobb álmaim, terveim. Elég hamar meg is házasodtam, meg a bébi is úton van. Így szeretnék jövőre lediplomázni, meg egy nyelvvizsgát még nyár előtt (ha nem most, akkor jövő tanévben mindenképpen). Minél hamarabb befejezni a jogsimat, amit már rég elkezdtem. Szeretnék még egy nyelvet tanulni, alakul még hogy lesz időm a baba meg a suli mellett. Mindenesetre lelkes vagyok! :)

Távolabbi terveim közé tartozik (ha picit megnő a gyerek) egy másik diploma megszerzése, illetve egy pár órás munka, vagy legalábbis olyan, ami mellett elég időt tölthetek a gyerekemmel. Bár a férjem nem szeretné még egy jó darabig, ha dolgoznék, de én szívesen csinálnám! Távoli terv még a saját lakás, vagy inkább ház. Kistestvér is jöhet majd valamikor, erre még ötletem sincs, hogy mikor szeretném.

2013. febr. 19. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!