Van olyan, hogy az ember sohasem nő fel?
Még egy dolog, amit elfelejtettem, és amiből arra gondoltam, hogy nem vagyok még eléggé felnőtt.
Én azt tapasztaltam, hogy az úgymond felnőttek iszonyatosan ragaszkodnak tárgyakhoz. Pl. már egyáltalán nem tudja ellátni magát meg a nagy házát, de az istennek sem adná el, mert ragaszkodik hozzá kézzel lábbal. Nálam ilyen nincs, én még semmilyen tárgyhoz nem ragaszkodtam ennyire.
Pl. pár éve egyik nagynéném rámhagyta a nyaralóját, mert nem volt gyereke. Rengeteg emlék fűzött hozzá, mert majd minden nyarat ott töltöttem, mégis eladtam, mert tudtam, hogy nem fogom tudni fenntartani.
És köszönöm az eddigi hozzászólásokat. De jöhetnek még.
Te miért akarsz meggyőzni minket arról, hogy gyerekes vagy?:)
Eladtál egy nyaralót mert nem tudtad volna fenntartani. Szerinted ez gyerekes dolog?
Oké. Vettem a lapot. Kedves 12-es. Igazatok van.
Köszönöm. További szép napot mindenkinek.
"Ha nem lennek ferjnel, es neked nem lenne baratnöd"
Szerintem itt valamiit félreértettél, mert nekem barátom van, ergo nő vagyok. Bár manapság ez már ugye nem annyira egyértelmű. :-)
Viszont a csillagjegyemben semmi titok nincs. Rák vagyok, bak aszcendenssel.
12es vagyok
Nem akartalak megbántani:) Csak szerintem ezek nem olyan dolgok amik miatt gyerekes az illető. Egyszerűen ez egy mentalitás. Én is ilyen vagyok. De attól még felnőttnek érzem magam. Tudom hol vannak a határaim, eltartom magam, tudok egyedül dönteni, nem szorulok senki megerősítésére.
Nem gondolkodok még gyerekben, szeretek utazgatni, utálok egy helyben toporogni, vagy otthon ülni estenként. Ez 70 éves koromban is így lesz (talán gyerekkérdésben változik a hozzáállásom és mégis vállalok egyet, teljesen nem zárkózok el ettől, csak még most nem érzem magam késznek az anyaságra) De a többi dologban nem fogok változni.
Valahol mindenki gyerek is marad.Ki így-ki úgy.Te a függetlenséget választottad az élet bizonyos területén.Pszichológiailag is biztos meg lehetne magyarázni ,hogy miért van így.Én nagycsaládos 42 éves férfi vagyok, a nevelt fiam 17 éves és nem lehet elmenni vásárolni, mert mint két rossz kamasz, úgy viselkedünk.Szakadunk a röhögéstől a sok baromkodás közben. A feleségem nem is szereti ezt sokszor.De imádok vele-velük, mert van 2 fiatalabb közös gyerkőc is-PlayStation-ozni. Együtt megyünk játékokat venni a géphez."Ezt nézd, azt nézd, de jó lehet, ú de jó...stb" megjegyzésekkel mint a barátok nézelődünk a polcok között.
Én ebből nem tudok kinőni, de ha kell akkor komoly is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!