Szerintetek ez milyen dolog? Beköltözött apám nője a gyerekeivel és elvették szobánkat
1. szoba: Apukádé és az új nőé.
2. szoba (a nagy): ketté választva, a tiéd és az öcsédé
3. szoba: a bátyádé
4. szoba (a legkisebb): a 7 évesé
és a vendég szoba a 2 új srácé
Emellett tegyél fel reteszt, mert 8 ember rengeteg. Ne rontsanak már rád mikor matyizol, márpedig ennyi ember között én azt se tudtam volna rendesen.
Amúgy mi 2,5 szobában voltunk karácsonykor 7-en... FFFUU :D
1. anya, apa
2. én, párom, nővérem
félszoba. bátyám, barátnője.
Amúgy mi már nem lakunk otthon, csak így lehetett megoldani, hát az a pár nap is szar volt.
Én javasoltam valamelyik szoba szétválasztását. Fiúk vagytok, gondolom nem olyan kicsik. Álljatok a sarkatokra és mondjátok, hogy hajlandóak vagytok engedni, ha ők is, ennyi. Utána olvastok hogyan kell megcsinálni egy gipszkarton falat esetleg hangszigeteléssel (:D) és megcsináljátok, körbenéztek ismerősök között, hogy tud-e valaki villanyt szerelni, illetve kifesteni is kitudtok utána. Max ablak/ajtó probléma lehet, ami gondot okoz, de legalább utána kéne járni ennek.
Ha apukátok rendes, akkor meg fogja érteni, hiszen privát szférával nőttetek fel, ehhez szoktatok, én sem örülnék, ha a megszokott dolgokat fel kéne rúgni és mindig kerülgetni kéne valakit tizen év magány után.
Hát, ha nem vagy 18, addig tűrnöd kell, de az tuti, hogy én (elég heves vérem van) kicsapnám a balhét, hogy márpedig ez az én szobám, meg hogy mi volt eddig megbeszélve, ott a vendégszoba, költözzenek be oda, később lehet variálni, és azt is tuti leszögezném, hogy milyen az már, hogy a 7 évesnek külön szoba jár, csak azért mert hopp beköltöztek, és hogy ez igenis a ti lakásotok (annak ellenére, hogy az apátok nevén van, amíg nem vette el, addig bekaphatják) ... és tuti kiverném a patáliát...
Viszont ha a nő pénzeli a háztartást, akkor megint más kérdés
Természetesen nem a nő tart el minket:) Apám többet keres, itt ha valaki jól jár az a nő meg a fiai. (nem azért mondom, szerintem tényleg szereti apámat)
Nem hiszem, hogy 18 évesen el fogunk rögtön költözni, egyébként is egy egyetemi város, szóval emiatt sem kell majd később.
Hát ,akkor én pikk pakk kicsapnám a balhét, és meghúznám a határokat az új tagoknak....
Pl nálunk meg két nevelőapa volt... s bár mi költöztünk, a másodiknál brutálisan kiakadtam, mert nem tűrtem el ahogy az velünk beszélt, ill. a kistestvéreimmel...
Anyám meg kiadta az utamat... mehettem az unokatesómékhoz :/
Viszont ha ez a ti tulajdonotok, nem lenne Isten ki engem onnan elmozdítson az újak kedvéért, főleg ha unszimpatikusak
Kérdező, én megértelek, tényleg sokan lesztek, úgy érzed, betolakodtak hozzátok, és átrendezik az életed.
DE!!! Te is írod, hogy a nő tényleg szereti apukádat! Hát próbáljátok meg elfogadni ezt a helyzetet. Ezek szerint eddig apukád nevelt hármatokat. Hidd el, nem lehetett könnyű neki. Adjátok meg neki ezt a boldogságot, hogy párja lehet, szeretetből, tiszteletből, amiért felnevelt. És a nőnek meg a gyerekeinek is kijár a tisztelet, szeretni nem muszáj,az majd kialakul.
És miért is várnának addig, amíg mind felnöttök, addig már ők is öregek lesznek...
Hidd el, három gyerekkel apukádnak sincs sok lehetősége, én egy gyerekkel nem találok normális párt. 41/N
Nekünk is volt kiskorunkban egy időszak, amikor 6 gyerek volt, mert anyánk odaköltöztetett minket a pasijához... fúúú... Rövid úton le is léptünk a testvéremmel, apukánkhoz költöztünk, és életünk legjobb döntése volt!!!!
Nem lehet ezt így kibírni sajnos, pedig esküszöm, jóban voltunk azokkal a gyerekekkel, de akkor is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!