Aggódunk a lányunk miatt, új társaságba került és megváltozott. Mi van, ha valami gond van vele?
de ez nem mérvadó, hogy te drogoztál, ennyi erővel minden 2. 17évest zárjanak be a szobájába, mert lesz kapcsolata, eljár, stb. Ha értelmes a gyerek, nem megy ilyenbe bele, 18 évesen összeakadtam egy sráccal, kiderült, drogozik = 2hónap után lapát.
17 éves korom óta minden hétvégén elmentem a barátnőkkel, a cigin kívül más nem volt, brutális mennyiségben ittuk a teát, télen és nyáron. Telítődtünk, enni nagyon keveset sikerült, egészséges felnőttek lettünk, ma már mindannyian családosok.
Ha tényleg gond van vele, akkor az ki fog derülni.
De te miért nem bízol meg benne? Ha te és a férjed 17 évig jól neveltétek, szeretetben, gondokodásban nőtt fel, akkor ott vannak benne a biztos érzelmi alapok, és ha csinál is egy-két kamaszkori szamárságot, nagy balhét biztosan nem.
Ugye, attól félsz, hogy drogos lett? Annak vannak egyéb jelei is, mint a fogyás, a fáradékonyság és a nem-evés.
Olvass utána a neten, vagy menj el a háziorvoshoz és mondd el neki ezeket a jeleket, a gondokat.
Pl. ha drogos lenne, akkor nem tudnál vele semmit sem megbeszéni, mert titkolózna. És miért olyan nagy baj az, hogy a fiúéknál evett?
17 éves ember esetében természetes, hogy sokszor kimerült és sokat alszik, különösen ebben a világban, ahol annyi iskolai teher van a vállán a serdülés testi-lelki kínja mellett.
Ne haragudj, de szerintem se normális, hogy csak ilyen egészségtelen,egy oldalú kaja van nálatok. Vasárnap is pizza?
Sehol nem olvastam, hogy azt írtad volna, hogy mit főztök.
Emiatt is lehet fáradékony.
Az meg hogy a srácnál eszik, több mint valószínű, hogy ott van főtt kaja is.
Ha otthon csak hamburgert meg pizzát zabálhatnék, én is inkább máshol ennék aztán hazamennék és aludnék, addig se akarnának hamburgerrel tömni.
Szeretem a pizzát is meg a hamburgert is. Pár hónapja az az isteni szerencse ért, hogy szinte ingyen ehetek mindkettőből, amennyit csak akarok. Az elején rohad jó volt meg semmi másra nem tudtam gondolni kaja ügyben, csak ezekre. Bemegyünk oszt' ingyen eszünk, amennyit csak akarunk. Tartott kb. 3 hónapig az állapot, azóta rendesen hányingerem van, ha ezekre az ételekre gondolok. Be is fizetem magam azóta éttermi menüre.
Ha már nem főzök mindig, legalább normális kaját egyek.... 21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!