Aggódunk a lányunk miatt, új társaságba került és megváltozott. Mi van, ha valami gond van vele?
a szerelemnek lehet egy fogyasztó hatása, én ennyi idősen vagy 6 kilót lefogytam 1 hónap alatt
ilyenkor hormonokat termel az agy és akkor is pörög az ember, ha csak fél zacskó kekszet evett
viszont ugyanettől el is fárad, mert esetleg nincs nagyon éhségérzete és a jövés-menésben elfelejt enni (most a munka miatt vagyok szintén így).
szóval nem kell feltétlenül a legrosszabbra gyanakodni.
a zsebpénzéből meg lehet hogy ajándékokat vesz a barátjának, volt hogy énis vettem anno az 1. barátomnak hamutartót, vagy nyakkendőt, egyebeket.
Hát jóhogy másnál eszik, ha Ti, a szülei nem csináltok rendes ételt ebédre..."Eddig mindig suli után vett magának hamburgert, pizzát vagy valami kaját. Vagy evett az itthon lévő ripp-roppokból vagy szendvicset csinált magának" szerintem ez nem normális, mikor én annyi idős voltam anyum mindig főzött valamit. Ti nem tudtok főzni vagy mi van? A lányotok szervezete még fejlődik, nem pizzát és hamburgert meg hasonló szirszarokat kéne vele etetni.
A lehatásosabb, ha leülsz és beszélsz vele. Ezt tehetnéd. Meg vegyél neki multivitamin tablettát és étrendkiegészítőket ha tényleg nem eszik normálisat.
Vitaminokat szed már vagy 4 éve.
Az hoyg mivel etetem a családom, had legyen az én dolgom. Ki tudja, hogy a srác anyja mivel eteti a lányomat...
Orvoshoz nem akar menni, mert nem érzi magát betegnek.
Velem is így kezdődött. Kimaradozás, nem evés, fogyás...
Speed-et fogyasztottam, elég keményen. Napi szinten. A barátom"vitt bele", én meg mentem utána.
Mostanra már leálltam, de ez egy örök kereszt a hátamon.
Nem akarlak megijeszteni, de légy résen. Egy drogos úgy tud hazudni, mintha a könyvből olvasná. Sajnos tapasztalatból beszélek.
Ha függő volna, a hangulata állandóan ingadozna és napokat aludna, meg hiányozna az iskolából.
Szerintem itt az aggasztó dolog a fáradékonyság, ami sajnos lehet jele betegségnek is.
Nincs olyan, hogy nem akar orvoshoz menni. Ha kell, vidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!