Hogyan kérdezzek rá erre? Megengedné?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
17 éves vagyok és van egy 26 éves nővérem, aki Bp-n lakik. Van egy srác, aki a barátom és szeretnénk együtt elmenni egy koncertre, ami a fővárosban lesz. Este 9től kb 11-ig tart, de ha végig ott lennénk, akkor a barátom már nem tudna hazamenni, így szeretném megkérni arra a nővéremet, hagy aludjon ott a barátom is nála.
Egyébként anyukám elég szigorú velem és még nem aludtam együtt ezzel a sráccal, de már nagyon szeretnék.
Kit kérdezzek meg előbb? (anyát vagy a tesóm) hogyan kérdezzem meg?
2013. febr. 17. 11:45
1/3 Jégtánc válasza:
Előbb a testvéredet kellene,mert lehet hogy anyud megengedi viszont a testvéred meg épp nem ér rá...És egyszerűen kell megkérdezni,körítés nélkül.
2/3 tetro válasza:
Náluk fel sem merülne ez a kérdés, mert ez teljesen természetes lenne a testvérem felől vagy felé is. Anyukádat kérdezd meg, hogy szerinte is ideje, hogy elveszd a szüzességed.
3/3 anonim válasza:
Én először anyumat kérdezném meg, hiszen elsősorban az ő engedélye kell az együtt alváshoz. Ha ő belemegy, akkor jöhet a nővérem. Nem szervezném le előre a dolgot, a nővérem is azt mondaná, hogy akkor, ha anya belemegy. Rákérdezni pedig egyszerűen, tömören...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!