Kit választanál, a házastársad vagy a gyereked?
Figyelt kérdés
Ez csak egy elméleti kérdés, kíváncsiságból tettem fel. Nem akarom azt mondani, hogy ha valamelyiküknek meg kellene halnia - az kicsit morbid lenne - de tegyük fel, hogy valamelyiküket nem láthatnád soha többé, nem beszélhetnél vele.2013. febr. 15. 21:59
11/14 anonim válasza:
Gyermekeimet, számomra nem kérdés.
12/14 attila45kagya válasza:
mindenfelekeppen a gyerekemet,ugyanis o egy reszecske belolem aki ha felno egy nagy egesz lessz.
13/14 anonim válasza:
Amíg nem szültem a házastársamat választottam volna, szülés után határeset volt, most 4 éves a gyerek egyértelműen őt választanám, akivel együtt maradok. Kialakult a valódi anya-gyerek kötődés az én esetemben, akár az életemet is feláldoznám érte bármikor. Furcsa módon a társamért nem.
14/14 anonim válasza:
En a hazastarsamat. A vilag bajainak nagy resze az elobbi valaszok sora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!