Szülők! Ti engednétek a 10 év alatti gyereketeknek, hogy ilyen műsorokat nézzen?
Nem.
Egy 10 év alatti gyereknek nem kell azt látnia, hogy az emberek megölik egymást,megerőszakolják a fiatal lányokat, stb..
Véleményem szerint ez kihathat a későbbiekben a gyerekre.
Inkább nézzen valami értelmesebb mesét (amiből sajnos már egyre kevesebb van :/ )
Én a forró nyomon-t szerettem gyerekkoromban!:D Nem tudom mennyit értettem meg, de szerettem, pedig alsós voltam. Nekem nem tiltottak a szüleim semmilyen műsort, ovis koromtól kezdve volt saját tv-m a szobámban. Persze legtöbbször meséket néztem /nickelodeon, minimax, cn, viasat3-as mesék/, aztán áttértem a discoveryre, animal planetre, natgeora. Most már csak a híradót nézem meg este, a többi minden internetről van, amit kedvem szerint válogatok össze.
A gyerekemnek is megengedném, hogy nézze, kivéve az agysorvasztó megasztár szerű műsorokat és a valóságshowkat. Te tőlem nyugodtan nézhetne tényeket, forró nyomont.
A gyerektől függ ha mindent túlaggódik és félős akkor nem engedném, egyébként igen.
Még fiatal vagyok nagyon, nem szülő. De butaságnak tartom a tiltását. Én is néztem ilyeneket, meg még ilyenebbeket ahogy öcsém is megtette.
Teljesen személyfüggő,hogy ki hogyan reagál rájuk. Én például be voltam sz*rva a barátnőm által kitalált horror történetektől míg egy gyilkosos krimit úgy néztem végig,hogy "Na ez tök érdekes!"
Ne magadból indulj ki. Vannak a koruknál értelmesebb gyerekek akiket az ilyesmi jobban leköt amint a debil agypusztító mesék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!