Más bírja fizetni vagy csak mi vagyunk elmaradva a
rezsivel?
Figyelt kérdés
Egy gyerek mellett, egyszerűen pár havi villannyal, vízzel, szemétdíjjal el vagyunk maradva, de a lakástörlesztőt azt bezzeg fizetjük. Másnak is van elmaradása???? Vigasztaljatok, hogy nem csak nekünk ilyen nehéz.
MI az összes reszivel el vagyunk maradva, viilany, víz, szemét mindennel. A lakás törlesztőt mindig befizetem időbe (egyenlőre). Az OTP személyi kölcsönt meg vonják, így azzal nem is tudnék elmaradni.
2009. szept. 7. 20:42
22/31 anonim válasza:
Utolsó vagyok, az lemaradt, hogy egy gyerekem van. És a páromnak kettő akik után fizeti a gyerektartást.
2009. szept. 7. 20:44
23/31 anonim válasza:
Még mindig utolsó vagyok. 16:36-osnak. A férjem 90ezer körül kap, két műszakra. Ha minden hétvégén bent van akkor olyan 100 körül szokott (nettó) Nekem pedig nettó 75 a gyedem. És akkor lehet számolni.A gyedemből fizetjük a lakáshitelt, a személyi kölcsönt, a lakásbiztosítást. A férjeméből lejön a gyerektartás az 30ezer. És abból fizetjük a rezsit, víz, villany, szemét, tévé stb... És a maradékból élünk, illetve élnénk. Az menne pelenkára, a babának kozmetikumokra. Ekcémás a kisfiam, így csak méregdrága cuccost használhatunk. És akkor még nem ettünk...
2009. szept. 7. 20:54
24/31 anonim válasza:
Férj kb. 130, nekem 80 körül, + egyéb juttatás (bérlet étkezési jegy), nincs kölcsön, van 2 gyerek, kutyák, autó. Nem tartozunk senkinek! (egyenlőre!!!)
2009. szept. 8. 06:18
25/31 anonim válasza:
Meg szabad kérdezni: miért az internet az előbbrevaló, ha se rezsire, se a szeretett kutyára... stb. sincs pénzetek???
A másik: más munkaidőben !dolgozni! szokott, amiből a pénz van a többi dologra... szerintem!!!
Ez csak egy költői kérdés volt... bocsi! Másnak nem tűnik fel, csak nekem???
2009. szept. 23. 14:42
26/31 anonim válasza:
De másnak is feltünt, nem csak Neked :-)
2009. szept. 23. 14:54
27/31 anonim válasza:
Nálunk internetre azért, mert akinél lakunk annak van és használhatjuk. A rezsire meg nincs, mert nincs. Meg a szeretett kutyára sem. Ha választanom kellene akkor a kutya inkább mint az internet. Nem kell a szálkát keresni.
2009. szept. 23. 19:44
28/31 A kérdező kommentje:
Bocsi, de az ilyen kételkedő, rosszindulatú fafejek miatt kell csekély pénzből rengeteget kifizetni.Mert azok is olyanok, akik a sorsunkról okosan döntenek ott a parlamentben. Légyszives ne kötekedjetek. Nem azért van ez a kérdés, nélkületek okoskodók, rosszindulatú emberek nélkül is van elég bajunk. És ha érdekel becsületes munkásember vagyok, és nem más kontójára van a net, de tudod, ha nincs netem nem tudom az iskolámat sem befejezni, mert gyerek mellett nehéz lenne netcaffera költenem te nagyokos.
2009. szept. 23. 20:22
29/31 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 2009-09-23 14:42
Osztom..pont ezt akartam írni..
Mi is el voltunk maradva, de párommal mindketten másodállást vállaltunk, kb 5 órát aludtunk fél éven át..)
Így ki tudtunk kecmeregni a tartozásokból. Most jól állunk..
Egyébként aki providentet vesz fel... .. az hülye!
2010. jún. 13. 17:33
30/31 anonim válasza:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-09-07 12:13 vagyok, most látom, hogy majd egy éves a válaszom. Kutyus megvan és maradni is fog. A rezsit, villany, víz elmaradást részletekben fizetjük, viszont a hiteleket megszüntették most bíróságon van. Szóval nem tudom mi lesz. A párom most kapott munkát, végre dolgozik. Volt pár hónap , hogy 120000 össz. jövedelmünk volt ötünkre. Jelenleg 180000, de ezt sem könnyű beosztani. Engem sehova nem vesznek fel. Pedig sokkal könnyebb lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!