Más bírja fizetni vagy csak mi vagyunk elmaradva a rezsivel?
Figyelt kérdés
Egy gyerek mellett, egyszerűen pár havi villannyal, vízzel, szemétdíjjal el vagyunk maradva, de a lakástörlesztőt azt bezzeg fizetjük. Másnak is van elmaradása???? Vigasztaljatok, hogy nem csak nekünk ilyen nehéz.2009. szept. 7. 12:08
1/31 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet. Szégyen, nem szégyen, Provident hitelt kellett felvennünk, hogy a villany-elmaradást kifizethessük. Hát nem ajánlom senkinek...
2/31 anonim válasza:
Három gyerekkel, most már elvagyunk maradva a vízzel a villannyal. Elsó hónap, hogy a törlesztéseket sem tudjuk kifizetni. A kutyinknak is lehet, más gazdit kell keresni, mert most az oltásra sincs pénz. Ez nagyon félelmetes....
3/31 anonim válasza:
nyugi mi családunkban 3 gyerek van és jelengleg is van elmaradásunk rezsivel kapcsolatban. nehéz helyzet sajnos,főleg,hogy emelett három kamasz gyereknek kell mident megadni.
4/31 anonim válasza:
Hát azért mert az oltást elodázni kell, nem szabad a kutyától megválni!
Mi a villanszámlával 3 havi elmaradásban vagyunk és még csak egy felszólítólevél jött, nehéz helyzet, de valahogy ki kell jönni belőle.
De nem szabad pánikba esni
5/31 anonim válasza:
Egyelőre csak elodázzuk a kutyutémát, mert nagyon szeretjük. Ám tény, hogy megfordult a fejemben. Halljátok, nem gondoltam, hogy ennyien vagyunk ilyen nagy sz**ban. Mi lesz velünk emberkék?
6/31 anonim válasza:
És mi még nem is vagyunk hitelesek..2 gyerekkel élünk kis házban.Kocsi kötelező(ha baja van,mert öreg,akkor a csináltatás),víz,kuka,villany,tévé beltéri,internet,telefonok,télen fűtés,és ami hirtelen nem jut eszembe,havi közel százezer(!)ft!!Komolyan mondom,mintha albiban laknánk :,( és akkor még az ovit nem számoltam 2 gyerekre,nem ettünk,ruhát nem vettünk,és rettegünk nehogy valami tönkremenjen.. :( NAGYON NEHÉZ!!!!!
7/31 anonim válasza:
Le sem merem írni, mennyi már az elmaradásom. A páromnak szintén (nem élünk még együtt). Szóval sajnos vagyunk páran az országban...:( Azt még hozzáteszem, hogy a kajával már olyan szinten spórolok jóideje, hogy voltak olyan hetek, hogy csak vajaskenyeret ettem.
8/31 A kérdező kommentje:
Istenem. A hideg is kiráz. Nagyon köszi az őszinte válaszokat. Remélem három havi villany miatt nem kötnek még. Vigyázzon mindenki az idegrendszerére, mert ha egészség nincs, semmi sincs. Nehéz, de valahogyan össze kell szednünk magunkat. Muszáj.
2009. szept. 7. 12:23
9/31 anonim válasza:
12:21-es vagyok. Nálam múlt év telén 3 hónap után kikapcsolták a gázt. Annyi pénzem volt, hogy fizetni tudjam a kutyusom orvosi kezelését. Választhattam akkor: a kutyám egészsége, vagy meleg. Persze gondolkodás nélkül a kutyám volt a legfontosabb, de az Isten akkor megsegített, lett hamar meleg is. Na nem is akarok itt panaszkodni, mert igazából tényleg a gyerekes családoknak sokkal nehezebb.Csakhát mindenkinek a maga problémáját kell valahogy megoldani.
KITARTÁST MINDENKINEK (és magamnak is).
10/31 anonim válasza:
Mi is így vagyunk, pedig lakáshitel sincs. Spórolunk ahol tudunk, és visszafogjuk magunkat, de nem nagyon tudunk egyenesbe jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!