Kérlek olvasd el és segíts, mit tegyek?!
Nem kell feladnod semmit. Egy szülő sem várhatja el a gyerekétől. Anyukád betegsége nem a Te problémád.
Ezt nekem, mint szülőnek, elhiheted. Mind a két gyerekem messze van. De most boldog vagyok..:) Ma voltam az onkológián, fél évig nem kell visszamennem. :))
Szép az élet! :) Gyerekeimet nem zárhatom magam mellé, betegség nem ok rá. Azért szültem, neveltem őket, hogy ÉLJENEK! Önzőség lenne elvenni az életüket, jövőjüket, mert én beteg vagyok. Majd megoldom. Nem az ő dolguk!
Azt vettem ki a szavaidból, hogy van egy bátyád. Miért akarod a világ búját-baját a válladra venni? Beszéld meg a testvéreddel a gondod - írtad, hogy olyan mintha az apád lenne- osszátok be, ki,mikor, hogyan tud segíteni a szülőknek, aztán együtt menjetek el egy adódó programra, akár egy kiállításra, akár egy dizsibe. Élj, és ne hidd, hogy édesanyád attól jobban lesz, ha azt látja, hogy te milyen elkeseredett vagy.Ő, mint szülő attól boldog, ha azt látja, hogy a gyermeke jól van a világgal, és boldogul akár ő nélküle is.Keríts egy csinos barátnőt, mutasd be anyukádnak, meglásd örülni fog, hogy van aki esetleg a gondodat viseli, ha már ő nem fogja tudni.
(egy gyakorló szülő, akinek nálad egy kicsit idősebb fia van))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!