Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fáj egyeseknek, hogy...

Miért fáj egyeseknek, hogy nagyon jóban vagyok az Apukámmal?

Figyelt kérdés

Apa egyedül nevel már elég régóta és nagyon jó a kapcsolatunk. Meg sok közös programot csinálunk.

Például együtt szoktunk úszni járni, elszoktunk menni moziba, vagy csak úgy beülünk valahova vacsizni, kirándulni szoktunk és hasonlók.

Meg bármit megtudok vele beszélni. Tényleg bármit. Meg elmondok neki valami hülyeséget akkor nem az az első reakciója, hogy leszidjon hanem megbeszéljünk a dolgot. Bármiben számíthatok rá.

Nagyon-nagyon jó Apa. Sőt nem csak Apa hanem messze ő a legjobb barátom is egyben.

Aztán ez valamiért sok embernek nem tetszik. Megkaptam már, hogy apakomplexusom van. Meg hasonlók.

Például múlt hétvégén hívott egy egyik barátnőm, hogy menjünk ide meg oda és mondom neki, hogy nem érek rá mert Apuval elmegyünk kirándulni a Sümegi várhoz és totál kiakadt rajta. Nem értik, hogy lehetek jóban az apukámmal:) Meg csomó ilyen dolog. Nehéz most példákat felhozni, de érezhető, hogy valamiért sok embernek nem tetszik, hogy ennyire jóban vagyunk. Az lenne a normális ha dúlna állandóan a háború itthon?:)

A volt barátom se tudta ezt valahogy megérteni. Pedig olyan nem volt, hogy mondjuk egy vele való programot mondtam volna le azért, hogy inkább apával legyek. Szóval nem ütközött időben a két dolog, de valahogy mégis nagyon furcsállta.

Na meg a másik. Apunak mindig is fiatalabb barátnői voltak. Már olyan fél éve együtt van egy 25 éves növel. Ezt se tudják valahogy az emberek megérteni, hogy én ezt hogy tudom elfogadni:) Hát miért ne tudnám? Ha normális a csaj akkor miért ne?

Apa 42 éves, de mind belsőleg mind külsőleg tök fiatalos. Miért olyan furcsa, hogy huszonéves barátnője van?:)

18/L

2013. febr. 13. 17:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"De ha ide kiírtad a kérdésed, akkor bizonyos kételyek benned is felmerültek."

Igazából nem merültek fel bennem kételyek.

Csak kíváncsi vagyok mások szerint mik a lehetséges okok:)

2013. febr. 25. 13:31
 12/18 anonim ***** válasza:
11%

Ez szerintem nem az irigységről szól, de messze nem egészséges állandóan egymás fenekét bújnotok és a kirándulásaitoknak alárendelni mindent.

18 éves felnőtt nő vagy, de még mindig úgy csüngsz rajta, mintha 8 lennél-legalábbis nekem ez jött le.

2013. febr. 25. 16:27
 13/18 anonim ***** válasza:
14%

Szép és jó,amiket leírsz.

De tényleg nem egészséges,ez a majomszeretet ,már felnőtt vagy,nem ötéves...El kellene szakadni lassan apukádtól.

A másik.Most ez a divat, huszonéves lányok a negyvenes férfival.De ha téged nem zavar, hogy tőled nem sokkal idősebbel jár...

Anyukáddal mi van,vele nem tartod a kapcsolatot?

2013. febr. 25. 16:39
 14/18 anonim ***** válasza:
19%

Jól sejtem, hogy nincsen barátod?

Ha nincs, miért nincs? Mert senki mást nem tudsz magad mellett férfiként elképzelni, mint apukádat? Esetleg a potenciális jelöltek nem tolerálták ezt az egészet?

2013. febr. 25. 16:50
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha a környezetedben sokan furcsállják, szerintem akkor biztos van benne valami amit a többiek mondanak. Egészségtelen a kapcsolatotok szerintem is, nem tudsz leszakadni, elválni apucikádtól, pedig ha nem próbálod meg, később nehezebb lesz, és egy FÉRFI sem fog melletted maradni. Pszichológus tudna segíteni.
2013. ápr. 6. 19:07
 16/18 anonim ***** válasza:
78%

Bár mi összekapunk rendszeresen elég jóban vagy apával. Mi általában egész hétvégét elkiránduljuk ha sikerül, nyáron meg neki melózok.

Ha hétközben úgy jön megy ahogy mondjuk én megyek suliba vagy végzek akkor ő hoz visz. /18 éves vagyok én is/ A legtöbben ezen szoktak kiakadni, pedig szerintem nincs benne semmi. Sőt legalább nem húzom fel az agyam kora reggel azon, hogy egyesek, hogy közlekednek.

Sokan nem is nagyon értik ezt az egészet, meg nekem is sok mindent a többiek a fejemhez vágtak miatta. Viszont úgy gondolom, hogy a jelentését se tudják. Mármint, hogy milyen szinttől mondják rá azt.

Kicsit úgy gondolom, hogy zavarja őket /te esetedben is/, hogy nálatok olyan a helyzet, hogy jó kapcsolatotk van. Ok: ebben a korban mindenki lázadozik a h.lyeségeit a kamasznak meg a szülők próbálják visszafogni. Ezért ált. veszekedések szoktak lenni. Úgy gondolom, hogy mások ezt nem értik meg, hogy te nem az a kamasz kamasz vagy /vagy hogy fogalmazzak/ ezért inkább kiegyensúlyozottabb a kapcsolatotok, és az életed.

De ez így is van jól.

18/l

2013. ápr. 6. 19:23
 17/18 anonim válasza:
78%
Csak irigykednek amugy meg tényleng szard le ezeket a rossz indulatú embereket ha igazi barátok lenének nem tenének ilyet:))
2013. ápr. 6. 21:23
 18/18 anonim ***** válasza:
78%

Irigyek rád.Biztos vagyok benne hogy az ő kapcsolatuk az apukájukkal meg sem közelíti a tiédet.Én is imádom Apát!Maradjatok továbbra is így!:)

13/L

2013. ápr. 6. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!