A párom választás elé állított. Mit javasoltok?
Nem válnék meg az állatkámtól. Inkább attól, aki ilyenre kényszerít.
-mi a garancia rá, hogy a pasid nem csal meg? Mennyire elképzelhetö, hogy a macskád lelép egy szebb/fiatalabb/vékonyabb/stb. nővel?
Milyen ember az, akinek egy állat fontosabb, mint a párja?
Ha neked a macska a fontosabb, akkor nem szereted a párod. Felesleges vele összeköltözni.
De miért nem hagyod a szüleidnél a macskádat?
Agyam eldobom! Mennyi kis önző gyerek válaszolgat és osztja itt az észt. Értitek is, amit írtok? Egy állatot és egy másik embert tesztek egymás mellé és az állat győz? Abszurd. Ha pedig ennyire le sem tojjátok a másikat, akkor ugyan mit kerestek mellette?
Iszonyatosan, szörnyen buta és önző ez a hozzáállás.
Kérdező: tehát te azt várod a párodtól, hogy hozzon áldozatokat érted, szedjen gyószert éveken át csak mert nem bírsz lemondani egy állatról? Vajon te hajlandó vagy érte bármilyen lemondásra? Mert a jól működő párkapvsolat lényege, hogy a másikat szeretném boldoggá tenni. És ha mindkét fél így áll hozzá, akkor működik.
Továbbra is csak azt tudom ismételni: döbbenet, döbbenet, döbbenet...
Tudnád nézni,hogy a párodnak folyamatosan kell feleslegesen gyógyszereznie magát,aztán ha hozzászokott a szervezete,már amellett is szenved egy állat miatt?
Jobb ha a macskát választod,a pasid értelmesebb nőt érdemel,és ezt nőként írom.
"En nem hagynam el az allatomat a paromert. "
Javaslom menjetek feleségül a macskátokhoz és neveljetek közös "gyereket"... az esem megáll. Tényleg vannak férfiak akik ezt lenyelik? :(
Nem a felelősségről van itt szó, lehet találni macskának olyan helyet ahol befogadják. Nyilván nem raknám ki az útra, de megkapnám a lehetőséget hogy megoldjam és nem a párom lenne az utolsó a történetben...
15-ös vagyok.
26-os, örvendek, hogy egyetértünk...nem is értem valaki egy ilyen kijelentést " De hogyan választhatnék a két legfontosabb dolog között az életemben? " hogy gondolhat komolyan???? :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!