A párom választás elé állított. Mit javasoltok?
Én nem értem, hogy jön ide a fogamzásgátló, az teljesen más helyzet. Ott el lehet dönteni, hogy szedjük-e, vagy más védekezési módszert választunk, több lehetőség is van. Semmi köze a kérdéshez, mert az allergia gyógyszert mindenképpen szednie kell a fiúnak, ha macsekkel akar élni, nem választhat. Ha meg súlyosbodik az allergiája és asztmás lesz, akkor elképzelhető, hogy nincs mese, tényleg választani kell, hogy ki menjen a háztól a macska, vagy a pasi.
A másik, amit nem értek, hogy hogy jön ide, hogy ki kellene dobni a cicát, a kérdező nem ezen gondolkozott, hanem azon, hogy esetleg lehetne egy jó, szerető gazdit keresni neki. Akármennyire is pufogunk, ez nem kidobás.
Viszont tényleg mindenkinek más a fontos, a kérdezőnek nyilván inkább a szívéhez nőtt cica, mit egy olyan kapcsolat, amit a válaszaiból ítélve amúgy sem érez biztosnak.
Egy orvos véleményét egyébként nem ártana kikérni az ügyben.
De szerintem a kérdés feltevése óta már jutott valamire az ügy, talán meg is oldódott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!