A párom választás elé állított. Mit javasoltok?
"Aki a kérdező utolsó kommentje után is azt mondja, hogy a cica menjen, az gerinctelen."
Miért lenne gerinctelen? Azért, mert másnak más az értékrendje? Inkább te nem tiszteled más véleményét.
Szép számmal jött hozzászólás,úgy látom. Sőt van 1-2 elmeroggyant ember is, aki már a kérdezőnek azt kívánja, hogy szüljön a macskának.Kíváncsi lennék, az ilyen emberek a való életben milyenek. Húh, kész. :D
Akik meg kitennék a macskát,csak mert a pasi ezt kívánja. Hmmm....rájuk is lehetne azt mondani, hogy f*szfüggőek, s ennyire alárendelik magukat a társuknak, akivel ki tudja meddig lesz együtt!
Emberek!Ne legyetek már ennyire társfüggőek!Legyen már önálló döntésetek.
Egy példa: Azt írja néhány emberke: "Na persze, majd csóró pasi szedje a gyógyszert a nő miatt,meg a macskája miatt.Pffő milyen szemét dolog már"
Drágáim! A fogamzásgátlóval mi van, amit a nők szednek, mert a párjuk nem szeretne zoknit húzni?:):)
S a fogamzásgátlónak is van ám jó pár mellékhatása.
Szóval:
Olvastam jó pár nagyon klassz hozzászólást,akik értelmesen válaszoltak. Tényleg nagyon sok megoldás van már erre, nem kell elkeseredni, s választani. :):):)
Ez is egy megoldás :D
Kedves Kérdező! Olvastam az utolsó hozzászólásod is, s még jobban megerősített abban, amit nemrég írtam!
lehet találni megoldást,írták is, hogy milyen módszerekkel.
Ha szeret téged a barátod, akkor azt is nézi, hogy te mikor vagy boldog, s próbálja a megoldást keresni.
Ha szeret,nem várhatja el, hogy ajándékozd el a macskát, amikor van rá megoldás.
Szomorú itt jó pár ember hozzáállása,tényleg ilyen könnyen képesek lepasszolni egy állatot, amikor azok sokkal hűségesebbek, mint a legtöbb ember itt az oldalon!
Nem is csodálkozok, hogy annyi kóbor állat van.
Komolyan kérdezem itt az "ellenző embereket", hogy miért lenne nagy fáradtság a barátjának is utánanézni, hogy milyen megoldás van allergia ellen?
Olvassátok el a kérdező utolsó válaszát!Örülnék, ha több ilyen jószívű, tiszta lelkű ember lenne, mint a kérdező!
124-es válaszoló vagyok!
Azért elég érdekes, azért lepontozni valakit, mert a kompromisszumot javasolja.
Ti mondjátok, hogy a kérdező, hogy gondolkodhat ilyenen? Elég volt beleolvasni a kommentekbe, de annyi negatív embert vettem észre, hogy az valami hihetetlen!
Ezek szerint sok válaszoló ennyire a másiknak rendeli magát alá, s nem érdekli a saját boldogsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!