A párom választás elé állított. Mit javasoltok?
1. Örökbeadod a macskát
2. Keresel egy nem allergiás férfit, a macska marad
3. A macskáddal maradsz és egyedül vénülsz meg, te leszel a macskás vénkisasszony
előző kommentelők válaszát én is csak megerősíteni tudom.
szüleidhez, vagy egy ismerősnek nem tudod odaadni? akkor bármikor láthatod a cicust:)
Hogy kit válassz, azt a sors úgyis kiforrja.
Annyit fűznék hozzá, hogy marhára felelőtlen emberek vagytok, a fickó is, meg Te is!! Ez olyan, mintha én tudnám, hogy mindenképpen szeretnék gyermeket, viszont összejövök egy olyan emberrel, akiről tudom, hogy nem bírja a gyerekeket...
Totál nagy marhaság volt egymás idejét rabolni, mikor már az elején tudni lehetett, hogy van egy kibékíthetetlen ellentét...
Remélem legközelebb okosabb leszel!
24N
Itt kezdődnek a gondok, hogy sokan az első adandó alkalommal lepasszolnák az állatot.
Nem tudom, hogy az ilyen emberek miért tartanak. Egy állat felelősséggel jár, kötődünk egymáshoz a házi kedvenccel, s nem egy tárgy, amit bármikor lepasszolunk másnak.
Elárulom, hogy az én párom is allergiás a macskaszőrre.3 éve vagyunk együtt. Tudja, hogy imádom macskákat. S ő magától ajánlotta fel, hogy ha kell szedni fogja az allergia elleni gyógyszert. Ennyit számít az, ha valaki nézi valamibe azt, hogy a párja mitől lesz boldog, s azon van, hogy annak lássa.
Fordított helyzetben én is szednék gyógyszert, semmiképp nem engedném, hogy a párom megváljon a házi kedvencétől, akivel egymáshoz nőttek.
"De hogyan választhatnék a két legfontosabb dolog között az életemben?"
Hát már ne is haragudj, de engem ha a párom összevetne egy macskával és a mérleg nyelve nem billene az én oldalamra nagyon elgondolkodnék a kapcsolatunkon.
Én értem, hogy ragaszkodsz a macskához, de azért csak el kellene tudni dönteni, hogy MELYIKÜK FONTOSABB.
Mondjuk én sem szeretem túlságosan a macskákat, mert opporunisták, a kutyákat viszont imádom. Mégis ha egy kutya vagy a párom között kellene válasszak nem gondolkodnék sokat.
Nem is értem, a párod ezt eddig hogy tolerálta, hogy egy kis szőrös állat, ugyanannyira fontos neked, mint ő (nem zárom ki, hogy még fontosabb). Csak nem várhatod el, hogy gyógyszereken éljen a macskamániád miatt? :(
22-L
És mennyire allergiás a macskákra? Mert az írod, egyébként sem bírja őket.
Én nem kedvelem a cicákat, annál inkább a kutyákat, és ha a te helyzetedben lennék kutyával, én nem tudnék megválni tőle. Az más kérdés, hogy nem is kezdenék olyannal komoly kapcsolatba, aki utálja vagy allergiás a kutyaszőrre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!