Tényleg mi voltunk a bunkók emiatt? Mi a véleményetek az efféle ajándékozásról?
Januárban volt a szülinapom, 25 éves vagyok.
Rokonék szoktak ajándékot adni, természetesen nem az ajándék kapása a lényeg.
Szívem szerint megmondtam volna nekik, hogy ne hozzanak semmit, de itt jött a gond.
Anyum szülinapjára is, enyémre is, mindíg olyan dolgokat hoznak, amiket ők már elhasználtak, félig kiürítettek (pl tusfürdő), elnyűttek, stb. De nincs szívük kidobni...
Ezért mondtam, hogy nekem semmi nem kell, örülök, ha boldog a család.
Most kaptam tőlük (jah és egyáltalán nem szegények amúgy...sőt) egy kinőtt, kinyúlott, erős dohányszagú pulóvert. El is mondta, hogy ez a kedvence volt, nincs szíve kidobni....mintha mi lennénk a "megőrző" vagy a "kuka".
Mi mindíg normálisan ajándékozunk, sose adtunk nekik használt vagy rossz dolgot.
Anyum ezt megelégelte, nemrég volt a rokon névnapja. Vett egy sampont, kinyomta a felét, becsomagolta, és odaadta ajándékként. Mosolyogtak egyet és kész. (rájöttek már az elején..)
Nemrég visszahallottuk, hogy mi mekkora egy smucig bunkó disznók vagyunk, hogy ilyen semmitelen dolgot ajándékozunk, meg nem az ajándék a fontos, stb.
Természetes h nem az ajándék a fontos, de ha ők ilyenek, akkor miért vannak felháborodva? Mert őszintén szólva már 3 pulóverem van, anyunak meg 2 blúza van olyan, amit ők adtak mert nekik már nem kellett, szinte tönkre van menve az összes, némelyikbe még a cigit is "elnyomták"....
Mi a véleményetek az ilyen ajándékozásról? Volt már hasonló tapasztalatotok?
Azért ez nagyon durva. Jól tettétek, hogy félig kinyomott flakont adtatok nekik ajándékba. Sőt ezek után a ti elnyűtt, vagy rossz ízű, megrágott csokijaitokat is becsomagolhatjátok a számukra.
De nem tudom felfogni, hogy az ilyen mit gondol? Vagy komolyan annyira degenerált, hogy ezt normálisnak tartja? Nem tudom mennyire vagytok meghitt viszonyban, de én biztos megszakítanám velük a kapcsolatot, mert kb. semmibe sem néznek az ajándékok alapján.
Adj nekik betort kijelzoju, szetazott iphone4-et. :P Lehetoleg az eredeti dobozaban.
Amugy, ha megsertodtek, az csak jo. Legalabb nyugtotok van toluk ^^
Inkább ne vinne semmit. Kicsit derültem mások "ajándékán" is, de félig megevett csokit adni ajándékba, nem semmi. :)
Nem is baj, ha megsértődtek. Nem volt igazuk, olyat kaptak, amilyet ők adtak. Vagy így már nekik ciki?
Az ilyen kuka ajándékoknál felmerül bennem a gyanú, ilyen csóróknak, igénytelennek néznek minket? Nem is baj, ha nem mennek többet.."ajándékot" ne is sirasd, ha ilyen kéne, guberálnánk.
Lehet, hogy olyan hülyék, hogy sztük nekik ilyesmit lehet ajándékozni, vagy megsértődtek azon, hogy bennetek is van annyi tartás, hogy egy félig használt samponnak nem fogtok úgy csaholni, mint egy kiskutya. Mindenesetre én az ajándék átadása mellett jól be is olvastam volna, vagy írtam volna mellé ajándékkísérő lapot vmi olyan dumával, hogy most átváltottunk a ti ajándékadási szoásaitokra, mert tele van a hócipőnk a fél tábla megrágott csokikkal meg az elnyűtt pulcsikkal.
Én osztálykarácsonyokra kaptam rendre használt, félig szakadt plüssállatokat meg bontott tusfürdőt...
Vannak ilyen emberek sajnos.
Tavaly előtti karácsonyon anyóséknál megajándékoztunk mindenkit, tudtak róla hogy kapni fognak ajándékot.
Természetesen mi nem kaptunk viszonzásul semmit, mondván, nincs pénzük rá (barátnőknek azért ment a tízezres meglepetés...).
Nem vettük fel, nem is számítottunk semmire (bár baromi mérges vagyok, a férjemnek rosszul esik hogy a saját anyja leszarja).
Tavaly karácsonyra úgy mentünk el, hogy nem vittünk semmit.
Anyós összekapkodta amit a távoli rokonoktól kapott és nem kellett neki, és szívélyesen megajándékozott minket.
Ezután sógornőm szabályosan letolt hogy azért hozhattunk volna valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!