Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Marokkói férfitől született...

Meknes kérdése:

Marokkói férfitől született egy kisfiam. Igaz az, hogy az arab férfiak 6 éves korukban elrabolják a gyereket és onnantól ők nevelik tovább? Sokan ezzel riogatnak.

Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 14:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre én nem engedném, hogy a gyereknek útlevele legyen. De ha mégis van, akkor nem engedném arab országba sem rokont látogatni, sem nyaralni, úgysem hogy együtt mennénk. Nem véletlenül riogatnak ezzel, tájékozódnod kellett volna mielőtt ebbe belementél.
2013. febr. 12. 14:43
 12/41 anonim ***** válasza:
90%

már el is rabolta, csak fel sem tűnik..

Rabol el mindenféle külföldi gyereket, meg még magyar is, nem is kell messze menni.

Van annak amúgy előmzénye is, ha lelép a gyerekkel, nem úgy kell elképzelni, hogy minden szép és jó, aztán reggel se hírük, se hamvuk..

2013. febr. 12. 14:52
 13/41 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem a magyar nőket,miért kell nekik arab?Egzotikus?A pénz miatt?

Na nem is ez a lényeg.Általánosítani nem lehet,hogy minden arab elrabolja a gyerekét.

Sok olyan család van Magyarországon,ahol az apa arab és több gyerekkel élnek hosszú évek óta nyugalomban.

Akkor van baj,ha a kinti családtagjai vagy hittársai telebeszélik a fejét.

2013. febr. 12. 15:30
 14/41 anonim ***** válasza:
81%
az iszlámban az apa kötelessége a gyerekét bevonni a vallásba,kultúrába,hogy mikortól fog ez bekövetkezni az egyénileg változó,de iskoláskor előtt.
2013. febr. 12. 16:10
 15/41 anonim ***** válasza:
89%
Rosszabb esetben téged is elcserél egy tevére...
2013. febr. 12. 17:01
 16/41 anonim ***** válasza:
76%

Hithű katolikusnak is lehet sátánista gyereke...

Az hogy valaki arab, még nem jelent semmit.

Ha kint él és vallja az iszlámot, akkor kell rettegni.

Ha idehaza él de vallja az iszlámot és ki akarja vinni a gyereket a rokonokhoz, akkor is lehet félni.

Ha olyan emberről beszélünk aki marokkóban született de semmi nem köti oda, elég kevés az esélye hogy bekövetkezik a probléma.

2013. febr. 12. 17:51
 17/41 anonim ***** válasza:
82%

Majd amikor úgy dönt az apa, hogy meg akarja mutatni az otthoni rokonoknak a gyereket,

na akkor kezdj el aggódni!!!!!!!!!

2013. febr. 12. 19:03
 18/41 TijuMK ***** válasza:
60%
Szerintem ez tök fura kijelentés, miért rabolná el a saját gyerekét? Nem olvastam az előző kommenteket, de akkor is bizarrul hangzik... Az emberrablás meg bűncselekmény, amúgy meg gondolom beszéltél két sort az apával még mielőtt gyereket csináltatok, csak ismered milyen ember, és ha bízol benne akkor meg kit érdekel ki mit fantáziál.
2013. febr. 12. 21:20
 19/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Az igazsághoz tartozik,hogy már nem vagyunk együtt az apával,ő vissza ment Marokkóba,a gyerek itt maradt velem.A gyerekéről nem is érdeklődik,minden kapcsolatot megszakított velem,úgy értesültem,hogy a szülei hatására.Szóval szerintem,ha kellett volna neki a gyerek,akkor már elvitte volna.Bár az is igaz,hogy annak idején mikor terhes lettem nagyon akarta hogy látogassuk meg a családját,de persze én nem mentem vele,pont azért mert tartottam tőle,hogy esetleg nem enged vissza és ott ragadok örökre a gyerekkel.Na szóval ő még akkor hagyott itt mikor terhes voltam és a gyerekét csak interneten keresztül látta.A gyerek már elmúlt 1 éves és szerintem ha annyira akarná akkor már megpróbálta volna elvinni.Vagy nem jól gondolom?
2013. febr. 13. 08:55
 20/41 anonim ***** válasza:
74%

Nem jól gondolod. 5 év múlva legyél nagyon résen. A legjobb lenne ha addigra ismeretlen helyre költöznél.

Ahogy mondják ez más kultura. Az emberi életnek sorsnak érzelmeknek stb. más az értéke. ne a saját fejeddel gondolkozz. 5 év mulva lesz egy 6 éve fia a világban s szent küldetése lesz őt megtalálni s a vallására nevelni, visszavezetnie a gyökereihez miközben az embert a gyereket is mindenki mást rendre semmibe vesz.

2013. febr. 13. 09:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!