A férjem, mivel katona, itthon is eléggé megkövetel mindent. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A fiunkkal is elég durván viselkedik, főleg őt ugráltatja. Mindig parancsolgat és sosem érdekli a véleményünk. Ha valami nem tetszik neki, rögtön elkezd hisztizni, és máris kiabál, mindent helyette kell megcsinálnunk. Egyre rosszabb a helyzet és zavar, hogy nem tudom megváltoztatni.2013. febr. 11. 21:33
11/31 anonim válasza:
Én ettől már rég kiszerettem volna belőle.Rúgd ki a pecsába.Nincs szánalmasabb,mint amikor egy férfi így viselkedik.Az ilyet én nem is nevezem férfinak.Csak tönkretesz titeket.Ja és a legfontosabb:NEM FOG MEGVÁLTOZNI,MERT AZ EMBEREK NEM VÁLTOZNAK.Csak most jött ki az igazi énje.Sajnálatos.
12/31 anonim válasza:
Mit tud parancsolni az éjszaka közepén? Tényleg nem tudom elképzelni.
13/31 anonim válasza:
Állj a sarkadra és ne csináld meg. Nyilván ezt a stílust látja egész nap, ez befolyásolja. Egyszer mondd el neki szépen, hogy ez itt nem a katonaság, és majd ha katonáskodni akartok, akár te, akár a fiatok, akkor elmentek ti is sorozásra.
14/31 anonim válasza:
A férjed vagy elmebeteg vagy jobb esetben csak nagyon-nagyon frusztrált, amit rajtatok vezet le. Szerintem nem is a családjának, hanem a beosztottjainak tart titeket, és a Te szavaidból se úgy tűnik, hogy nagyon szeretnéd őt. Ez már nem házasság, csak egy szenvedés. Elsőre megpróbálkozhatnál ideiglenesen külön költözni tőle a gyerekkel együtt, ha attól nem kap észbe, akkor tényleg csak a válás marad. Magától nem fog megváltozni, ebben biztos lehetsz.
16/31 anonim válasza:
Drágám ez nem a katonaság hanem az otthonod, mi pedig nem a beosztottjaid a katonáid vagyunk hanem a családod. A fiadnak egy szerető apára van szüksége olyanra akivel tud játszani akivel megoszthatja a gondjait, akiben megbízhat, és nem egy katonára akitől félnie kell. Nekem pedig egy férj kell aki megértő kedves aki tisztel és bízik bennem nem egy olyan ember aki csak parancsokat osztogat meg kiabál. Ha így folytatod tovább akkor el kell hogy menjünk innen bármennyire is fáj, de ezt nem tűrhetem tovább. Szeretlek teljes szívemből,de ez nekem nem megy. Gondolkodj el egy kicsit azon amit mondtam.
17/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Nos. A helyzet sajnos azóta sem javult. Én próbáltam vele kedvesnek lenni és normálisan kommunikálni, de ugyanúgy folytatja. Azzal is előálltam, hogy legalább ezekkel az éjszakai ugráltatásokkal álljon le, és ez sem jött össze. Sőt, csak jobban folytatja, hogy pl. most azonnal takarítsam fel a koszt mert zavarja, vagy menjek és hozzak ezt meg azt, vagy éppenséggel a fiunkat oktatja ki, hogy túl sokáig fent van, amit egyébként én is megtudnék neki mondani normálisan, de nem, mert azt mindenképpen ő akarja, mivel rá úgyis jobban hallgat.
2013. febr. 13. 21:38
18/31 anonim válasza:
És te komolyan nekiállsz takarítani ha éjszaka felkelt? El kell mormogni egy"takarítson édesanyád ilyenkor, vagy csináld meg magad ha annyira zavar" mondatot és a másik oldaladra fordulva aludni tovább. Ez az ember beteg ha nem lépsz igen hamar verni is kezd ha olyan kedve van. Kérj segítséget ha nem tudsz a sarkadra állni, mert a katonasághoz ennek a viselkedéshez semmi köze!
19/31 anonim válasza:
Hagyd el és kész, senki se kötelez hogy vele maradj. Talán ha nem lesz akik ugráltasson majd észbe kap és megtanul becsülni.
20/31 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy katona, hanem hogy elmebeteg.....Mit tegyél? Mondd neki, hogy előléptették, holnap indul a repülő afganisztánba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!