Erre mi a megoldás? Fontos!
na haragudj de nagyok rövidlátó vagy
ha ott kint sikerül bedolgoznia magát és jól is keres akkor az a 2 év alatt megalapozhatja az életeteket
te meg visszatartanád
én voltam kint 1,5 évet dolgozni nekem a pasim maradt itthon
de abból a pénzből sikerült elkezdeni az életünket
se nekem se neki nem tudtak segíteni a szüleink
Jó esetben a közös jövőtök alapjait rakná most le. Mi ez a két év távollét ahhoz képest, hogy utána házasságban szerencsés esetben akár 50-60 évet is élhettek együtt?:) Ugye, hogy semmi!:)
Itt az ideje felnőnöd. Még egy tizenéves korának elején járó gyerek is fel tudja fogni némi magyarázat után, hogy ha ahelyett, hogy minden nap venne egy olcsó nyalókát azt a pénzt félrerakja, akkor a hét végén egy nagy szelet, a nyalókánál sokkal finomabb sütit tud majd enni:)
Láss és tervezz te is előre, így ha a cél lebeg a szemed előtt, nem lesz baj azzal a két évvel. Meg nyilván az sem úgy lesz, hogy holnap kimegy, és 2015. február 11-én pedig hazajön.
Nem fogsz olyan tanácsot kapni, hogy hogyan marasztald. Nincs épeszű ember ma Magyarországon, aki normális külföldi munkalehetőségről lebeszélne akárkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!