SZÜLŐK! Ti elengednétek a lányotokat (aki idén lesz 15) vidékről budapestre egy koncerte? Több lent!
Figyelt kérdés
Felnőtt lenne velük csak a vonaton utazna felnőtt nélkül (a barátaival) este az illető felnőttnél aludnának. Eddig jó volt nem csavargott meg semmi és a tanulmányi eredménye is 4.82013. febr. 10. 21:33
21/26 anonim válasza:
Mivel végig lenne velük felnőtt, ezért elengedném, de felállítanék szabályokat, hogy jelentkezzen ekkor meg ekkor. Tudom, hogy a vonat se annyira biztonságos pl. a rablások miatt, de ott sem egyedül lenne. Belém sosem kötöttek, pedig 12 éves koromtól egyedül vonatoztam mamához Pestre Szegedről oda-vissza és külföldre is mentem 17 évesen egyedül, az ott töltött napok alatt ismerkedtem meg pár korombeli lánnyal a csoportból és végül nagyon jó volt minden.
22/26 anonim válasza:
AFC koncertre? Még a barátaival se . Rossz ám koncert közbe a wc.-be tövig gázolni a tűkbe.
23/26 anonim válasza:
tegnap 22:30
Persze, hogy lepontoz a sok fapin/pöts.
Ők hermetikusan elzárt laboratóriumban nőttek fel, állandóan ellenőrzött életviszonyok között.
Számukra bármilyen beteges lehet a szülő, akkor is igaza van.
Csak a filmekben élik át az élet nagy élményeit, esetleg meg is könnyezik, majd visszatérnek a szürke életükhöz...
Bár, itt kiélhetik magukat, lepontozással.
Kaland.:D
24/26 anonim válasza:
Na, megint beszabadult valami nemnormális, mindenki 0%-os lett.
25/26 anonim válasza:
A vonaton nem lenne egyedül,felnőtt lenne velük a koncerten?Szerintem engedd el!Kicsit jól érzi magát.Oké,hogy 15 évesen még nagyon félted(utána is biztosan),de itt az ideje,hogy néha elmehessen valahova.Még az éjszakába barátnőkkel,haverokkal korai.Lehet átaggódód,majd az éjszakát,de nyugi ez is a felnőtté válás része. :-)
26/26 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. febr. 11. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!