Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SZÜLŐK! Ti elengednétek...

SZÜLŐK! Ti elengednétek a lányotokat (aki idén lesz 15) vidékről budapestre egy koncerte? Több lent!

Figyelt kérdés
Felnőtt lenne velük csak a vonaton utazna felnőtt nélkül (a barátaival) este az illető felnőttnél aludnának. Eddig jó volt nem csavargott meg semmi és a tanulmányi eredménye is 4.8
2013. febr. 10. 21:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
36%

Inkább felvinném, vagy valamelyik barátja szülőjével felvinném...

Mondjuk még nem igazán felnőtt.

De nekem az a véleményem, hogy koncertre is kisérettel inkább.

Én mikor ennyi idősen koncerten voltam /sőt még idősebben/ is az volt, hogy mondjuk barátokkal az első sorban tomboltunk. Apa meg mondjuk beült a tömeg mögé az egyik sátorba vagy leskelődött. De ez így jó volt. Mármint ő is nyugodt volt, ill. én is kicsit nagyobb biztonságba éreztem magam. /Pl:. ha történt volna valami akkor közbe lépett volna/

18/l

2013. febr. 10. 22:12
 12/26 anonim ***** válasza:
* vagy valamelyik barátja szülőjével felvittetném
2013. febr. 10. 22:12
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Én nem a fülkés, másodosztályú IC-re gondoltam :)
2013. febr. 10. 22:15
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Elengedném. Semmi baja nem lesz. A vonaton ott lesznek a barátai, meg a többi utas, utána felnőtt felügyelet. Semmi baja nem lesz. Hagyni kell önállósodni, élni.
2013. febr. 10. 22:16
 15/26 anonim ***** válasza:
40%
Nem engedném el, felvinném én, ott lennék én is, 14 évesen még nagyon gyerek...
2013. febr. 10. 22:19
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Igen, engedd el szerintem.
2013. febr. 10. 22:23
 17/26 anonim ***** válasza:
36%
14-es ha a másodosztály dugig van pénteken akkor simán másodos jeggyel be lehet ülni az elsőre,-múltkor épp a kalauz keresett nekem helyet.De feláras jeggyel is utaztam már első osztályon, ahol egy "úriember" levetette a nadrágját és levizelte a szépen borított ülőkét....Mondjuk következő megállónál leszállították,de ettől még a vele utazók nem lettek boldogabbak.
2013. febr. 10. 22:26
 18/26 anonim ***** válasza:
42%
Én még csak 19 vagyok, de nem szívesen engedném fel. Bár nyilván függne attól, hogy ki az a felnőtt (rokon? mennyi idős? mennyire megbízható? honnan ismerem?) és mennyire messze lakom, na meg persze mennyire megbízható a lányom. Engem is elengedtek tizenévesen egyedül vonatozni a barátaimmal, de így belegondolva valószínűleg halálra aggódták magukat miattam, és szerintem én is ezt tenném.
2013. febr. 10. 22:27
 19/26 anonim ***** válasza:
44%

Engem most nagyon le fognak pontozni.

Elengedném.

Amikor 16 éves voltam, egyik kedvenc együttesem koncertjére szerettem volna elmenni. Tudni kell, hogy ez az együttes akkoriban nagyon ritkán turnézott Európában.

Barátnőmmel és annak barátjával mentem volna.

Édesapám már csak azért sem engedett el-nem féltett, egyszer pl. megtámadtak az utcán, de ő csak kinevetett, hogy biztosan viccelek-, mert nem akarta, hogy úgymond jól érezzem magam egy olyan eseményen, ami szerinte egy rakás "trágya".

Erre elszöktem otthonról, a nyári melós pénzemből felutaztam barátaimmal, majd még hajnalban haza is érkeztem. Tudom, nagyon gáz dolgot tettem, semmi bajom nem lett, egy jobb élménnyel gazdagabb lettem. Sajnálom, hogy akkor átvertem a szüleimet, de "elengedéssel" megspórolhatták volna az idegeskedést...na mehet a lepontozás.:)

2013. febr. 10. 22:30
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha kocsival viszik fel,attól még el van engedve....
2013. febr. 10. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!