Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ilyen...

Hogy lehet valaki ilyen sz*rrágó? Miért nem sül le a bőr képéről?

Figyelt kérdés

apám nagyon sz*rrágó.. anyám multkor felhozta hogy ,,a te gyereked évek óta nem kap gyakorlatilag semmit se karácsonyra, se szülinapra".. és tényleg... 7 éves korom óta 3 éve szülinapomra egy kutya volt, és 2 éve karácsonyra egy monitor.. ami 60k volt és 45.000 az én spórolt pénzem volt..

és erre mit válaszolt:

hát igen, nekem sincs pénzem...

akár mi a téma, mindíg az jön fel, hogy nincs pénze, és hogy még X száz ezer forint adóssága van.. mintha másnak nem lenne..még ez után is, hogy az Ő gyerekének Ő nem vesz semmit is az a válasza hogy nincs pénzem...

idén 9ből 3 hónapot dolgozott... mert lusta és nincs kedve..

és itt a közvetlen példa.. nagybátyáméknak annyi hitelük van, hogy néha enni alig marad pénzük.. felesége a munkahelyéről hoz haza kaját néha

2009. szept. 5. 23:20
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

utolsó elöttihez csak annyit:

95% hogy cukorbeteg..

korán reggel mikor mentek étgyomorral szűrni a türhető határának a legtetején van.. és akkor napközbe még tele eszi magát simán felmegy...

az aceton szagu lehellet mástól nem igazán lehetett...

nincs itthon alkohol csak ásvány víz, málnaszörp, tea és vmi üdítő..

mellesleg nagyapám is a cukorbetegség miatt halt meg, neki is így kezdődött kb ennyi idősen, szal ez is növeli az esélyét...

-------

fűnyírást én csinálom.. ha nagyon meleg van apám egy 10 percet a végéről nagyon néha átvállal ha látja hogy nagyon fáradt vok és odamegyek.. de akkor is könyörögni kell..

mást nem igazán tudok mondani.. =)

2009. szept. 7. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!