Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogadnátok, ha elvált...

Hogy fogadnátok, ha elvált apátok be akarná mutatni fiatal barátnőjét?

Figyelt kérdés
Aki annyi idős, mint ti. Anya már rég nincs számomra, bíztattam apát, hogy keressen valakit, de nem erre gondoltam. Amúgy szimpatikusnak tünik, nagyon szép, de mégiscsak a mostohám, pedig egyidősek vagyunk. Ti mit gondoltok?
2013. febr. 10. 18:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én a másik oldalról tudok írni,az én férjem gyerekei is csak 7 ill 9 évvel fiatalabbak mit én,ők is huszonévesek.Nagyon jóban vagyunk.Igaz amikor megismertem már 10 éve el volt válva.Vagyon nem volt amit félteni kéne,hiszen a férjem lakik nálam(előtte a vállás óta albérletben lakott,aztán együtt albiban,most egy éve örököltem egy lakást a Nagyimtól).Szóval ne legyél ellenséges alapból :-D Ja és még ők nyaggatnak mikor lesz már kistesó :-)
2013. febr. 10. 21:01
 12/12 haramia válasza:
Én hasonlóról írhatok Neked, 20 éves voltam, amikor a szüleim váltak és még nem mondták ki a válást, amikor be lett mutatva nekem az új "asszony", aki 5 évvel idősebb nálam. Én mondjuk azon a véleményen voltam, hogy ha együtt nem boldogok (márpedig nem voltak azok) akkor persze keressenek mást, a korkülönbség helyett meg igyekeztem arra koncentrálni, hogy apukám boldog-e, illetve hogy mit látok a csajon szereti-e apukámat. Szerencsére igen és azóta már összeházasodtak és van két féltesóm :) szóval ilyen sztorikban is van happy end.
2013. febr. 11. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!