Ti haragudnátok Anyósotokra ha tudna támogatni benneteket amikor épp megszorultok de inkább nem teszi és magára költi a pénzt? (nem anyóst szidó kérdés! )
Haragudni nem haragszom, de neheztelek rá.
3 fia van, a legkisebb a párom. A két nagyobbat támogatták az évek alatt mindennel:
- a legidősebbet, hogy kint dolgozhasson Ausztriában, esküvő, lakás vásárlás.
- középsőnek meg rengeteg balhéja és veszteséges ügyletei voltak.
Az én párom tette értük a legtöbbet eddig, haza is adott pénzt (legtöbbször az ő marhaságaik miatt, rengeteg feleslegesen felvett hitelük van), de nekünk már támogatás nem jutott. Csak minden találkozásnál sajnáltatja magát, hogy nem tudnak nekünk adni semmit (közben a többi testvért támogatják).
Telefonon meg akkor keres minket csak, ha éppen panaszolni valója van.
Nem várjuk/várom el tőlük, de azért rosszul esik. Az én szüleimet meg ezért nem kedvelik, mert ők támogatnak, ahol csak tudnak minket.
Teljesen mindegy,ki kitől mit kapott,meg milyen értékben.
Szerintem az nem kis segítség az anyósodéktól,hogy ott lakhattok apósod édesanyjánál..
és nem kötelező szétosztogatni a pénzét a felnőtt gyerekei között. És magyarázkodnia sem kell,ha vesz egy új ciszmát magának :D Ez az a helyzet,amikor az ember a kisujját nyújtja,és letépik a karját .. nemtudom miylen jogon veszitek ti evidensnek,hogy majd ő még pénzel is titeket a lakás mellett,amig ti potyogtatjátok ész nélkül a gyerekeket,és nem is dolgoztok ...
Az meg nemtudom,hogy jön ide,hogy kitől kapja ő a pénzt? az ő dolga . Nem számíthattok senkire ?hol is laktok most ?:D
az én véleményem,hogy pofátlanok vagytok csak simán.
Nem dolgozunk?? Elvárom a segítséget?? Potyogtatjuk a GYEREKEKET?? Úgy látom szövegértelmezési problémáid vannak.
1. Dolgozom. 2. A férjem is dolgozott decemberig 3. Nem várom el, de jól esne. 3. Egy gyerekünk van akit nem akartunk elvetetni.
És szerintem ezzel mindenki így van. Szerintem a legtöbb szülő igyekszik támogatni a gyerekeit, nem ér véget a gondoskodás ott, hogy elköltöznek. De legalább tudom, hogy Te az a fajta ember vagy aki nem segíteni a gyermekét ha megszorulna.
Kedves utolsó. Látom még mindig nem tudsz olvasni.
NEM VÁROM EL ÉS NEM KÉREM SZÁMON!!! De majd légyszíves ha esetleg Te hamarabb tudomást szerzel arról, hogy én számon kértem anyósomat, hogy Ő hová teszi el a pénzét majd jelezd.
Nem dolgozunk mind a ketten, csak én dolgozom de nem tudok mindig menni mivel nyilván itt a fősuli, utolsó éves vagyok és vannak egyéb feladataim... De kár is írnom mert minden szavamat csak rosszindulatú, kapzsi szándékoknak véli itt a többség. Én csak egy kis megértést vártam, ennyi. Egyébként a GYES és a diákmunka összege együtt kb. 75 ezer forint. Ebből élünk hárman. Kijövünk egy hónapban de ahogyan írtam ez most egy váratlan költség. Van félretett pénzünk de ahhoz nem szeretnénk hozzányúlni mert egy számlán van lekötve. Persze ha muszáj, természetesen hozzányúlunk ... De eddig még nem volt rá szükség. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!