Ti haragudnátok Anyósotokra ha tudna támogatni benneteket amikor épp megszorultok de inkább nem teszi és magára költi a pénzt? (nem anyóst szidó kérdés! )
Miért nem diktáltad be a fogyasztást?? Automatikusan átáll diktálósra hogy ha bediktálod. A víz is és a villany is.
Meg jól értem hogy már két baba van??
Tényleg csúnya dolog hogy nem segít, de kértétek egyátalán??
És annak is igaza van aki azt irta hogy ne mástól várjátok a segítséget hanem magatok oldjátok meg, sokan vannak ebben a helyzetben ma magyarországon sajnos. Halassz a fősulin és dolgozz többet én sztem ezt tenném.
Nem kötelessége, hogy támogassa a már felnőtt fiát és annak családját. Ezt fogadd el.
Minket sem támogat egyik szülő sem...de őket a mai napig öreganyám nyomja pénzzel és minden földi jóval. Ez van, ezt kell "szeretni".
Ilyen váratlan helyzetben kisegitenélek de ezen túl én se adnék pénzt, mindketten tanultok, fiatalok vagytok a semmire vállaltatok gyereket.
Már az elején látni lehetet hogy anyagilag nem fogjkátok bírni a mütétől függetlenűl.
Na ezért nem érdemes úgy feltenni egy kérdést, hogy úgymond idegenek válaszolják meg ... Valamelyikőtök azt írta, hogy 30 évig lemondott egy jó csizmáról. Ezt miből gondolod? Én lassan 6 éve benne vagyok a családban így hallottam, láttam egy-két dolgot. Mint például azt, hogy amit a férjem és a testvérei kaptak 90%-ban a nagyszülők ajándékai voltak! Nem azért mert a szüleiknek nem tellett rá ... Anyósom sosem volt az a lemondós fajta, világ életében meg volt mindene. Drága, márkás ruhák, cipők, sminkek, gyönyörű lakás, bútorok. Én csak azért vagyok kicsit elkeseredve mert ezek többnyire nem a saját érdemei ... És ebbe kellene belegondolnia, hogy Neki milyen jól esett, hogy amikor kért adtak, hogy mindene megvolt és megvan. Sosem kellett lemondania semmiről sem a gyerekei javára.
Tény, hogy semmi közöm nincs hozzá és nem várhatom el a segítséget tőle, de ha engem életemben végig segítene Anyukám, mindent megvenne nekem még 40 éves koromban is én ezt a gyermekemnek is tovább adnám mert tudom milyen jól esik az embernek amikor nem nélkülözik.
Egy másik válaszoló kérdezte, hogy miért nem diktálom be a fogyasztást. Ez egyszerű: nem én vagyok a tulajdonos így többnyire a számlákat sem látom, vagyis ha kérem persze megmutatja de mindenben a lakás tulajdonosa dönt, én pedig kifizetem amit elkér.
Nincs két babánk, egy kislányunk van és bírtuk volna anyagilag a műtét előtt mert a páromnak jó fizetése volt, jó munkahellyel... Nem terveztük a gyereket de jött és én nem vagyok abortuszpárti így megtartottuk.
De nem kell rögtön bántani engem, nehéz helyzet ez, tudom, hogy semmit nem lehet elvárni...De azért szerintem mindenkinek jól esik a segítség a nehéz időkben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!